Free as a bird

Videon till free as a bird är ett mästerverk by itself. Väldigt många referenser i videon
http://www.picsearch.se/info.cgi?q=john%20lennon&cid=757651866291

Där finns några, men jag tvivlar på att det är alla! Finns hur många som helst verkar det som.

24 timmar kvar av det här året

Jahapp

Nästan bara ett drygn kvar på 2005. Mot 2006! Ett år av prioriteringar!

hoho

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=250448

kent etta! välförtjänt.

?

Vad ska jag göra på nyårsafton?Det blir spännande att se hoho.

Igår så fick jag håkans nya skiva, satte i den i datorn och så var den såklart kopieringsskyddad, och när jag la in den sen på mp3 spelaren så fungerade den såklart inte! Jag blir så trött. Håkan är för det första inte emot kopiering, och när skivbolagen gör sådär så försvårar dom bara för dom stackars människorna som bara vill ha skivan på datorn! Som om det där hindrar dom som verkligen vill lägga upp skivan att göra det.. knappast. Nej gör inte skivor ännu krångligare än vad det är, fel spår.

Skivan har växt sen jag lyssnade på den första gången.

13 - Lite kort, men den är skön ändå

Klubbland - en av dom bästa på skivan, lite håkanfierat 80-tals disco.

Så länge du är med mig - stora favoriten än så länge på skivan, riktigt vacker, gittarerna i början påminner om något så mycket. Ja December månads låt.



Jag vill ha allting - jag gillar den men jag kan inte beskriva den

Precis som Romeo - andra favoriten på skivan, men jag undrar om det är en sån låt man tröttnar på fort, men jag har inte gjort det än i alla fall!  "kan du älska mig som studenten älskar att drömma åhåå"
"Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig med"

Augusti i Helvetet - Låter som en moneybrother låt, pga kören som svarar när håkan sjunger. Mycket fin.

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig - Lång titel, lever nästan upp till förväntningarna

Evert Taube - Låter bättre i början än vad den blir, men den kommer nog att växa

Fade away - jag föredrar versionen med freddie och nina persson, även fast den här är ganska skön den med. Roligt att det är håkan och freddie som sjunger, båda med ganska konstiga röster.

Går vidare - gårdakvarnar och skit låten som jag inte riktigt fastnat för än

Gatan fram - påminner också om nån låt som jag inte kommer på.

Fairytale of new york - svängig jullåt! woho


jag drog i alla fall in till stan igår och träffade johan stefan jocke och simon. Vi gick lite på stan och kollade, jag letade efter skor men hittade inga. blä snart skiter jag i det här och köper converse. Hittade ett par snygga, men nje inte min stil riktigt ändå. Sen käkade jag på burger king, och sen istället för att gå till ellinor som jag skulle ha gjort så åkte jag till simon och spelade poker istället. Det gick inge bra, förlorade 20 kr. Åt veg mat där också. Inte heller bra. Och sen när vi var klara så åkte jag med johan in till stan så skjutsade han mig till ella och så sov jag där. det tog ett tag innan vi somnade, ett bra tag, så vi sov ganska länge, så åt jag veg mat idag också. Det är inte bra det är jag övertygad om. Jag behöver kött.

sen så åkte jag hem. Mycket snö och amerikanare på tåget. Nu ska jag äta plättar snart. Sen kommer bilder kanske. Jo jag märker att jag skriver sämre och sämre hela tiden. Jag kan inte formulera meningar längre, allting är internets fel.

håkans nya skiva

lyssnar jag på nu! Och snart ska jag till stan. Min skiva har en liten autograf på sig. Eller ja ganska stor faktiskt.

.

"People think that you want them to do something or say something special... you don't. You want them to be themselves, so you can be yourself"

-John Lennon


bilder bilder bilder

filmer
min filmsamling hittils

jaball
kungen

snygglo
men ja va lite häftigare

beatles2
oh yes

jäger
OH YES

beatles
Spännande att se om denna bok är bra

gran
The Christmas tree

åsa uffe
Uffe och åsa

mamma pappa
Pappa och mamma

freida
Frida

åsa¨
Åsa


Julafton - 1 år kvar

Det vart en fin julafton! Den blir vad man gör den till. Steg upp vid tio, åt frukost, väntade en massa, städade lite, så kom kalle anka, kollade på det, käkade mat (utan rödbetssallad, fortfarande besviken) och sen delade vi ut julklappar i nån timma, och sen så spelade vi TP, det var lite segt, sen så sitterjag här om man avrundar lite,

Jag fick:

Mobiltelefon
morgonrock (hej då skabbet)
beatles-bok
beatles-kortlek
film, the aviator
2 skivor, båda håkan
rakgrejer
kalender
plånbok
100 kr av farmor


Sådär ja! jag är helnöjd. Sen fick jag en flaska jägermeister av ellinor också den är jag mycket glad över:D vilka roliga stunder vi ska ha tillsammans.

GOD JUL

Sitter och lyssnar på O Helga natt med Jussi Björling. En av de bästa jullåtarna. Vilken röst!

Och varför visar dom inte svensson svensson på teve ikväll? Det är ju skandal. Fy fan. Dom visar nå jävla eva och adam film istället. Blä, den har inget med julen att göra.

Annars mår jag bra idag, är ensam hemma just nu faktiskt, dom andra stack iväg. jag har dock som grej att inte lämna huset på julafton! Jag tror att det kan bli en ganska bra afton, jag har inte så höga förväntningar, men det kommer nog bli mysigt.  och har redan fått allt jag kunnat önska mig i ellinor <3 (och min mobil:D)


Projektarbete snart klart

Idag så har jag.. varit i skolan. På arbetsmiljön gjorde vi ingenting, läraren hade skrivit Idag: Lugnt! på tavlan haha. sköning. På religionen så skrev jag färdigt mitt lilla PM om satanismen, fan va dåligt det blev men jag orkade inge engagera mig, och skolarbete i skolan=aldrig bra. Sen hade vi en frägetävling om religioner som vi gått igenom, och jag och krille vann allting. En godispåse fick vi, en sån där Palle Kuling lördags godis. Det är bara luft i dom nu för tiden, när jag var liten var det mycket mer innehåll. men vi vann ändå muhaha! Ja sen hade vi Roger och vi gjorde inte ett skit som vanligt. Jo vi redovisade.. host host.

såhär snygga var jag och dario i studentmössor: jag är student


får jag be om biljetterna tack? Jag ska ha skräddarsydd kostym, det är bara så det är.

krille

en liten smygtitt från vår musikvideo, krille borde fan bli skådis. Riktigt duktig!

Idag var jag på King Kong också. Lång var den, ganska fet också. Märkte att det var Jackson! Stefan, krille, tobbe, malin och ellinor var jag på den med. Ellinor hade sina glasögon och jag såg henne i profil hela tiden..,mjagdssd va snygg hon är. Så jävla het. Skönhet!

rädd
här ser hon jätterädd ut haha


Nej nu ska jag sova. Imorgon har jag min sista svenskalektion någonsin.

Fjärde advent

Vi tänder ett ljus i advent!

Lucia

Filmerna på lucia bion var:

Mastermind - Wallander film, inte så bra

into the blue - Jessica Alba är... jävligt het.. Men filmen var fruktansvärt dålig

Storm - Var så jäkla trött när jag såg den här filmen. Först nu börjar jag inse vilken vändning det är för svensk film. Äntligen nåt annat än kommisarie bla bla bla. Måste nog se den igen


Sen var klockan 6 och jag ringde och väckte stackars ellinor som jag sen gick till och sov hos. kom till skolan sen, och vid 14 tiden höll jag mitt tal, och sen åkte jag hem, och sen till upp till annete och jan-åke för han fyllde år, åt annetes goda köttfärslimpa, och sen nu sitter jag här hemma igen. Lyssnar på julmusik för jag missade ju lucia tåget. Jävla skit

Julstämning julstämning


Måndag

Kanske fick 3 timmar sömn inatt, jag kunde inte sova! Sjukt.  Inatt blir det.... Ingen sömn alls! Lucia bio! ska åka in om några minuter. Roligt roligt roligt! Haha nu ligger casper och vilar på min varma skärm.. Han är så söt, i dessa kalla tider är han mitt element! Han ser så dum ut just nu haha. tar nästan ett kort. Laddar upp det sen.

Come give me love

Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band - bland dom grymmaste skivor som någonsin gjorts. Kanske den bästa, absolut den mest revolutionerande. Om det inte är den bästa så är det någon annan Beatles skiva såklart. Vilka texter, melodier, låtar. Och avslutningen - A day in the life, världens bästa låt


Ellinor är så galet het i dom där glasögonen.. Grr!


ellinor filma poker

först var jag med ellinor som sov här.. sen var jag med krille som jag spelade in projektarbete film med. Jag ser rolig ut.. och sen åkte vi till simon käkade pizza och spelade poker med simon, jocke, johan, stefan. Jag kom tvåa första gången och vann andra.. Lite tur kanske sista gången haha. Men jag är bra ändå. Söt kattunge fanns det där också. Och det var tur att inga tjejer var med!

Imorgon måste jag förberede klart svenskatalet, och filma lite extra scener till musikvideon. Jag struntar i skolan snart det är så trååååkigt. Men det blir stress med projektarbetet fram till jul nu.

Måndag= Lucia bio!! fan va roligt.


Free as a bird

Idag var en fin dag. John Lennon hela dagen i klassrummet. Underbart! Lite sentimentalt.. Över hela världen hyllades John idag..

wow

I liverpool projicerades bilder på honom på en husfasad t.ex


It's real love

John Winston Lennon 1940 - 1980

Världens största geni, artist, konstnär och människa någonsin är död. 

ikj

Idag var det 25 år sen John Lennon sköts till döds utanför sitt hem i New York.
Fortfarande har ingen lyckats fylla det hål han lämnade efter sig.

smoking

Han kommer alltid vara min största idol och förebild och jag slutar aldrig att förundras över hans texter och melodier.

snygga

Tack för att du format mig till den jag är John, och tack för all din musik som förgyllt mitt liv.

jhvbkh

hjbbhj

kjnbl

Vi älskar dig!

Sometimes

en av världens bästa låtar


Is this the real life, is this just fantasy
Caught in a landslide, no escape from reality
Open your eyes, look up to the skies and see
I'm just a poor boy, I need no sympathy
Because I'm easy come, easy go, little high, little low
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me

Mama, just killed a man, put a gun against his head,
Pulled my trigger now he's dead
Mama, life had just begun
But now I've gone and thrown it all away

Mama oooh... Didn't mean to make you cry
If I'm not back again this time tomorrow
Carry on, carry on, as if nothing really matters

Too late, my time has come, sends shivers down my spine
Body's aching all the time
Goodbye everybody, I've got to go
Gotta leave you all behind and face the truth
Mama oooh (any way the wind blows)
I don't want to die, I sometimes wish I'd never been born at all

I see a little silhouetto of a man
Scaramouche, scaramouche, will you do the Fandango
Thunderbolt and lightning, very very frightening thing
Galileo (Galileo)
Galileo (Galileo)
Galileo figaro (Magnifico)
But I'm just a poor boy and nobody loves me
He's just a poor boy from a poor family
Spare him his life from this monstrosity
Easy come, easy go, will you let me go
Bismillah! No, we will not let you go, let him go
Bismillah! We will not let you go, let him go
Bismillah! We will not let you go, let me go
Will not let you go, let me go
Will not let you go let me go
No, no, no, no, no, no, no
Mama mia, mama mia, mama mia let me go
Beelzebub has a devil put aside for me, for me, for me

So you think you can stone me and spit in my eye
So you think you can love me and leave me to die
Oh baby, can't do this to me baby
Just gotta get out, just gotta get right out of here

Nothing really matters, anyone can see
Nothing really matters, nothing really matters to me
Any way the wind blows.

make your own kind of music

Jag har världens bästa bästis Jossan!

tänkte bara säga det


Andra Advent

Spenderades hos Ellinor, där vi gjorde lite träna inför prov grejer!
Och igår kollade vi på Crash och tränade lite lite då också! Igår på dan så spelade jag putte och krille in projekt grejs. blir nog bra det där

Sammanfattning.

Ja herregud! Här kommer lite sammanfattning av min senaste vecka då.. eller från i måndags!

I måndags var ju det underbaraste dagen på länge.. Regina Spektor.. Kan inte fatta att jag sett henne att jag kramat henne! Jag lever för den där stunden fortfarande. Vilken känsla det var att se henne! Man blev helt varm i hjärtat. men jag orkar inte skriva så mycket om det; här är brevet hon skrev i alla fall:
reginabrev

"Hi Hi Hi" ser man i alla fall, och "ps come visit New York :)" FIn tjej det där

varret  regina
Barret är på g! ev. bilder på mig från den kvällen blev för fula för allmän beskådning.

Jaa kom hem med nattbussen från stockholm och gick väl och sov vid 03.00 nåt och gick upp igen vid 07.00, jag mådde rådåligt hela dagen i skolan

papperjsn,
som en sopa!

och sen bar det av till teater i stockholm! Denna gång med RIktig teater.. Balansgång, med kjell bergkvist och sissela kyle bl.andra! den var helt okej! Hade några fina stunder, men satan vad trött jag var och vad dåligt jag mådde i slutet! Det var sjukt.. Ville bara därifrån! Och det kom vi också.. När vi kom ut från Teatern så snöade det vääääärldens största snöflingor.. Det var så mysigt. Var nära att hångla med Dennis i brist på annat;D

jens i snö
Sådär snöig var jag vid stationen!Av endast flingor.. det ni


snöööösergelstorg
Klassen i ett vinterlandskap ( mja )



mm! das war das

I onsdags så följde ellinor med mig hem och så kollade vi på Edward Scissorhands och lyssnade på Beatles (hon älskar dom nu;)) Edward var fin som vanligt. Fick gåshud tusen gånger. Vi lagade mat också som kanske inte blev för lyckad haha. Men igår blev den faktiskt ganska god! Vi lagade nå äh jag kommer aldrig ihåg vad det heter. Snabbmakaroner var en ingrediens i alla fall! Ja jusst det vi skulle åka in till stan igår också för att jag var tvungen att köpa en lucia bio biljett för ingen kunde köpa åt mig, vi missade första tåget, och 8 minuter innan det andra gick så ringer krille och säger att stefan kan köpa åt mig ändå. Haha då fick vi åka hem igen. Och idag åkte vi till skolan, jag hade historia prov som nog gick rätt bra och sen bild och sen var roger sjuk igen som vanligt. Oj nu glömde jag en grej.. !

Klippte upp mitt lås idag också för vi var tvugna att ta hem  lite böcker. Kommer bli en skön stress-helg igen, imorgon blir det filma projektarbete och på söndag plugga...

Gud va tomt det är i mitt rum nu!


Håkans nya låt växer alltså.

"Får jag vet vad du tänker på? Skulle du råna en bank för oss två?"

ja det var väl allt.