a few days left...

...to freedom, power, love, sex, telephone, call me!

På ondag får jag äntligen comviq kompis, no more telenor/vodafone! Party party

ringer 0 kr/minut till alla med comviq, endast en uppkopplingsavgift på 69 öre. That's nothing!


Nu in till stan snart och till emelie och träffa lite old classmates, med sara, och krille och jossan och jessica.

kort

nu är det tidigt och nu ska jag sticka iväg!

Idag får jag träffa sara igen, underbart. Först måste jag bara jobba lite! Belöningen blir henne:)
hon är så fin


bye

allt är så skört i din värld... Schhh.. jag bara säger som det är

fy fan va jag längtar tills dom här 2 veckorna är över.

Det är tydligen party hos emelie på fredag. Jag vette fan om jag orkar. Lite sliten måste jag säga. Lite osugen också! ja.. Nu ska jag tvätta av teve bänken. Fan va jag har blivit dålig på att städa på sistone. Blir deprimerad av mitt rum!



Itunes har fuckat sig också bara för att jag råkade flytta på en mapp. Men nu lyssnar jag på Hjärta & Smärta. Den har sina fina bitar alltså.


månadens erbjudande är en fin låt

I en hyrd bil
mellan essingen och kransen
hör jag en melodi
som säger det här är sista chansen nu
jag undrar var du är

du spyr kritik
du sätter fingrarna i halsen
du sa; varför gör du musik
för alla aporna på skansen nu
undrar var du är..
jag har visat var jag står

Var du än du än ville gå
så följde jag med dig
jag var tärnan vid ditt släp
din livegna lakej
var du än ville gå
jag satte allt på spel
för dig
gjorde jag allting fel

om du var ett krig
var jag väl terrorbalansen
vi var musik
för eliten ute på kanten nu
undrar jag var du är...

jag har visat var jag står...

när du går så följer jag med dig
jag var tärnan vid ditt släp
din livegna lakel
var du än ville nå
jag satte allt på spel
för dig
gjorde jag allting fel

var du än ville gå
så följde jag med dig
jag var tärnan vid ditt släp
din livegna lakej
var du än ville gå
jag satte allt på spel
för dig,
gjorde jag allting fel

närmare till kärlek än hat

WOW! det händer något med min mobil!

Arbetsanteckningar
Byte av anslutningar till kamera, joystick och joystickpackning. Uppgradering av programvara för ljus till display och telefon. Test OK.
 

haha. Då kanske det ska fungera den här gången då! Men jag kan inte förstå varför dom inte ger mig en ny mobil bara. Skönt att få en mp3spelare och en kamera igen i alla fall. Tråkigt utan! Då kan jag ta huuuur många bilder som helst på sara, jag vet att hon älskar det!

Nej nu ska jag duscha och sen åka till jobbet... sen hem.. och till jobbet!

min dag

min dag


Tja man kanske inte ser vad det står... men man ser ju glad - inte glad kurvan i rött. Toppar med sara;)



helvete

vad tidigt det är haha

nu

Och som jag önskar att du var här nu
jag vill bara höra dina hjärtslag

helgen

jo jag var ju på lite grillfest om man kan kalla det för det ute i skogen någonstans med sara och hennes kompisar i lördags! Det var ju lite trevligt för mycket folk kom det. Men jag och sara tröttnade till slut och gick till stan där vi åt lite på max och sen åkte nattbuss hem och ul kortet funkade igen. Lovely. På vägen till stan föresten så ramlade jag ihop av att jag fick så jävla panikont i magen, började nog gråta för att det gjorde så ont. Tur att sara var med då! Det var antagligen nån kramp av nåt slag men av övedriven storlek. Inte meningen att skrämma dig babe.

På söndagen så sov vi läääänge det var sköööönt. Vi slösade verkligen bort hela dagen men vad fan! Söndagar är till för det. Ibland. Eller fotboll:) Hjälpte sara lite med att skriva fusklapp till provet (man får ha det) och kände att fan jag har typ glömt allting haha. Men jag vet inte om jag var till någon hjälp, hoppas det går bra i alla fall! Sen så stack vi ner på byn och hyrde film och köpte godis, fan varför lämnade jag inte filmen nu för när jag var nere, skit, och sen så åt vi på mojjen för jag blev så jävla hungrig! sen drog vi hem och duschade för vi var rätt så äckliga och luktade grillrök, som hela min säng också, men sen så tittade vi på filmen, den var ganska bra, Terrence Howard var grym som vanligt, kanske lite för bra för filmen hoho. Sen var den där smala snubben med, han är med i roadtrip kom jag på!

DJ Qualls
Man ska väl tacka alla för helgen, så tack alla för helgen. Alla vänner och familj och flickvän. Man ska inte ta något för givet.

Idag så har sara åkt och nu är jag här själv! Orkar nog inte sova, utan ska nog ta och ta tag i mitt rum. Drömde att jag argumenterade med krille om vem som hade fräschast rum haha. jaja inte är det mitt just nu i all fall.




Jag är frustrerad! ;D

Do the ditty if you want to, Because then I can see if I want you


Now here we go from the top
Second verse of the same song
With the conclusion, all should be happy for the ding-dong




Jahapp. Där åkte mamma och pappa och dom kommer tydligen inte hem ikväll, vette fan vart dom skulle men dragit har dom. Och lämnade en lapp med tusen uppgifter för mig att göra så det är väl bara att börja antar jag. Igår vart en lugn natt, lite småtrevlig sådär. Dock så drömde jag om den natten inatt och det var fan inte roligt. Kan inte skilja på drömmen och verkligheten än. Nej fan inte bra dröm, den var inte rolig alls, men jag kan ändå inte säga varför den inte var rolig. Vaknade upp med världens största klump i magen!

Jag fick stå för allting igår känns det som haha. Krille är skyldig mig 100 kr, och sen ska jag nog ha pengar av några andra också känns det som.

Måste komma på vad vi gjorde igår. Den där drömmen har gjort så att det känns som en jävla dimma. Inte för att jag inte kommer ihåg men det känns grymt overkligt.. nej usch. Jo men jag krille jossan jessica arvid och jonas åkte in till stan vid nio, gick till palermo och tog 2 mariestad 7.2or. Fina haha. Så kom putte också. Sen gick vi till fellini och där var det inte så mycket folk. Satt där ett tag och drack lite öl och pratade om saker. Och sen tog vi nattbussen hem, och mitt ungdomkort fungerade. Så jävla skönt! Men som sagt jag mår fan dåligt nu för den där drömmen, och allting flyter ihop.

Okej mor och fars lista över vad jag ska göra:

Töm diskmaskinen
diska
städa ditt rum
klipp gräsmattan
se till att det ser hyffsat ut här hemma
+ målning

_________________________________

det var väl allt för mig





Idag ska jag åka till stan, kolla på en jacka, och träffa systeryster och sen ska jag väl på grillfest!

en dröm

Hade jag i morse, i ungefär en timmas tid. Dom som jag kommer ihåg var med var niklas, anders, pålen, dennis, Johan, stefan, jocke, jonas, my, mathilda, linn, sara, krille och massa andra som jag känner igen men inte kan namnen på. Vi var vid en stor sjö, och det var helt bäcksvart. Men alla badade (kanske inte det smartaste) så vi plaskade runt där hur länge som helst. Jag och johan skulle försöka ta coola bilder i vattnet, och jag hoppade upp på en tygdrake som åkte upp och ner i vattnet hela tiden, men johan bara: "nej vi tar inte kort på det" och så tog vi vkort när jag flöt i en livboj istället. Ja just det, när jag precis hade hunnit fram till livbojen så ser jag hur anders och nån annan simmar med en annan livboj, och i den livbojen ligger niklas helt avslagen, och dom säger nåt i stil med att niklas inte mår bra när jag frågar vad som hänt. Sen så hände det en massa andra grejer som är så konstiga att man inte kan skriva dom haha. Kommer dock ihåg att en massa folk var i en lägenhet iaf, och så skulle jag hångla med dennis för att se om vi kunde hångla igenom ett papper som vi höll i mellan oss, men jag vette fan om det gick. Just det i början av drömmen satt jag linn och sara och diskuterade nåt skitkonstigt.. fan att jag intekommer ihåg vad det var!
Ja just det sen när vi skulle dra så var det nån tjej där som skulle klättra upp för en stege ur vattnet. Och då sa hon till en annan tjej på stranden "Men hallå namn, vi är ju snart 18 vi ska inte behöva tåla det här, vi åker hem. Sen så drog johan av sig kläderna i vattnet ofch sen vaknade jag och tänkte "fan nu har jag inte lika mycket tid på mig att göra mig iordning!"



Nu ska jag till jobbet i uppsala snart. Sen jobbet i knivsta. phu!

Rest assured my angels..

Fy helvete vad skönt! 1-0 till AIK! Det går inte att beskriva hur skönt det är.. Fan det här kan jag leva på ett tag haha. Fram tills tisdag iaf, derby dags igen. Sara flög som en kotte vid målet haha. Först började jag skratta men sen såg jag att det nog borde ha gjort ont! Men hon klarade sig rätt bra:) Tjerna alltså. Fan va härligt!

TJERNKRAFT? -JA TACK!

Nu ska jag dra och jobba. Imorgon blir fett jobbigt tror jag. Men pengar pengar pengar:)

Helgen.. hmm kanske ut imorgon kanske grillfest med sara på lördag
Troligast är väl att det bara blir grill men det kan bli både och eller inget också. Eller nåt blire ju! Tja.. hej svej

..Will catch my tears

always something happening, but nothing going on

aaa.... Nobody told me there'd be days like these!

john lennon

Imorgon är det plågas i en halv nästan lite mer dag, sen på derby med sara! Jag är så taggad och nervös haha. woho! godnatt

crooked teeth

Igår var det jobb igen, och det gick väl bra! Idag ska jag dammsuga hela trean. Jävla skit haha. Imorgon är helvete. Domedagen. Nej men så farligt är det inte. Jobba från klockan 08.00 till ja jag vet inte nån gång 5-6 och sen dra på derby. MINA NERVER!

Igår kom Sara, det var härligt att få träffa henne igen, det kändes som hur längesen som helst. Konstigt! 4 dagar sen. Men nu längtar jag efter henne igen  gaash. Jag gick upp samtidigt som henne men jag har inte gått och lagt mig igen.. men jag börjar känna ögonlocken nu, dom är lite tunga. Ska kanske ta en powernap, sen städa lite, sen dra. Jag kommer aldrig hitta dit! Jag ska träffa några för ett jobb.. kanske.


Bisse skickade en bild från i våras!
jens bisse

whistle song

And it seems impossible to make the ending sweet
She bleedes invincible
and it´s giving me the creeps
She´s still the wild one here, the incendiary soul
She is in flame and I am cold
God I´m getting old..

God is getting cold...


And I´d make you a believer
But you´re not a receiver
And you´re now a believer
And you´re not a receiver
And I´ll make you a believer
But you´re not a receiver
And I´ll make you a believer
But you´re not a receiver
And I´ll make you a believer
But you´re not a receiver
Yeah I´ll make you a believer
Because you´re not a receiver

...

japp


En svart dag för Sverige.

NU är ni glada va era jävla borgarsvin! Fy fan. GRATTIS TILL ERIK VON SCHWEINPUDEL OCH HERTIG ADOLF VON LUTER!! HEJA ÖVERKLASSEN!

Fan.

Jävla hopplöst. Fan fan fan fan.

Sån jävla tur att jag inte går i skolan fortfarande i alla fall. Ta bort blocken.. Sossarna vann!

Haha. Nu ligger det här landet i händerna på sveriges pajasar. Jävla jävla skit helvete. 4 år får ni på er, sen byter vi igen. ÅH jag hatar alla inne moderater! Varför röstar ni på moderaterna? RÖsta inte på sossarna, men rösta på vänstern eller Mp! Fan i helvetes jävla skit.

INTE MER ÄN FYRA ÅR!

GLÖM DOM SOM INTE KLARAR SIG
GLÖM DOM SVAGA!

MEN FAN OM FYRA ÅR! DÅ JÄVLAR


FIIITTTTAAAA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA

NI fattar inte vad ni har gjort era jävlar som röstat på dom borgerliga!! GAAAASH nej jag orkar inte. Kämpa för dom svaga.


håll käften maud fittäckel fitthuvud fan kuk

Era jävla naiva svenska dumma jävla ungdomar
fattar ni inte vad ni har gjort? Nej för ni har ingen koll! ni har typ röstat på moderaterna för att göran persson är fet. HAR NI ENS SETT DERAS POLITIK? FATTAR NI VAD SOM KOMMER HÄNDA? Åh gud. Nej maud, svenska folket har valt en jävla skitpajaspolitik och det kommer visas.,

saturday bloody...

Igår så var jag in till stan med farsan och köpte en cykel. Skönt! slipper jag gå och oroa mig för hans hela tiden när jag cyklar till jobbet. Sen när jag kom hem så kom anna i sin blåa bil! haha. Det var roligt att träffa henne igen, prata gamla minnen från den där tiden. Hon hade tatuerat sig värsta snyggt också.. Gash jag blev avundsjuk! vill också tatuera mig! Det sista vi gjorde var att åka ner till valloxen och gå en runda på strandpromenaden, det var väldigt fint måste jag säga. Trots att det är världens äckligaste sjö så.. ! Sen så var både jag och anna tvungna att gå skillda vägar, hon skulle hem på grillfest och jag skulle till jocke. Och så blev det!

När jag kom till jocke så var det bara jag och han där.. Sen kom jonas.. sen kom arvid och astrid och sofia.. och sen kom stefan och sofie och ingrid. Vi drack lite och sen drog vi till tåget, när vi kom in till stan så gick vi till fellini, beställde en kanna öl och där började upptakten på det sämsta jag mått när jag varit packad på typ all min tid. I början var allt guld, men så kände jag att jag bara blev fullare och fullare. Tänkte såklart: " fan va härligt jag dricker mer" Kanske inte så smart! Sen när klockan var kanske kvart över tolv så började jag må riktigt riktigt panik äckel dåligt. Utan dess like. Jag kände att jag skulle spy vilken sekund som helst och att allting i hela världen snurrade. Så jag drog mig mot bussen. möttes upp av sofie, och sen kom även jonas, arvid, astrid och sofia, jävligt ballt att jag kommer ihåg deras namn. Åkte buss, det kändes så jäkla konstigt måste jag säga, och i slutet när vi nästan var i knivsta så tänkte jag "undrar hur det känns att blunda" så jag blundade och det var inte så smart kan jag säga. UÄÄH. Fast det var skönt att få ut skiten. Kom till sist hem till min dörr, la mig på stenplattorna utanför och ringde sara. Vi pratade en stund och så sa jag att hon skulle ringa mig innan hon skulle sova. Imorse vaknade jag och tänkte " jahapp sara glömde väl att ringa!" Så kollar jag på telefonen och jag har 3 nya meddelanden, 20 missade samtal och nya röstmeddelanden. Bestämde mig för att ringa sara innan jag lyssnade på dom så hon skulle kunna försvara sig innan;D My god sara! Fast hon mår inte så bra idag, stackarn. Saknar henne som bara den!

Det smakar kuk i munnen.

Idag är det fan val och grejer... Och jag är med i UNT! Väldigt stilig. Haha! SÅ om ett tag ska jag gå och rösta och sen är det match som gäller! Jag och putte blire. Ska köpa en matchtröja också hade jag tänkt, nu när jag är rik och så så är det lika bra att passa på! Åh AIK! Vore underbart med 3 pinnar idag, och det hoppas jag verkligen på!

Sen imorgon är det måndag och då hoppas jag på att få se saras söta tryne igen.

fucking headache

jag har haft ont i huvudet sedan klockan 14.00 idag! och nu är klockan 20.20! Jag blir fan galen. Inte en huvudvärkstablett på tusen mil.

Det blir i alla fall en hemmakväll ikväll, men imorgon bär det av ut på krogen hoppas jag!?
Fan va tråkigt. Vad ska jag göra ikväll. Okej jag borde städa men det kommer jag säkert ändå inte att göra. Verkligen ingen kunde/orkade/ville gå ut idag. Fast kanske lika bra med tanke på h-värken. Blir till att sova tidigt inatt tror jag. Ska kolla klart på desperation! Och kanske på Bowling for columbine för den var det ett tag sen jag såg. Ingen sara, och inte ens en natan på msn! Då är det inte värt att vara uppe länge ens!
Såg nu att det är rädda menige ryan ganska sent inatt.. Måste i alla fall se introt, det är grymt.

Cheezeballs

....

jag fattar ingenting
hur får jag i mig så mycket mat


Söndag! AIK!

How can I go forward when I don't know which way I'm facing?

Jag blir alltid lika imponerad av hur john kunde skriva en låt som How? När han var lyckligt gift med yoko och levde ett kärleksfullt liv..  den ska tydligen handla om hans barndom men ja. Jaja!

Jag har varit poet idag igen. ikväll!

... Sådär nu har jag skrivit en låt om sara:D





dagpåstan

åkte int ill stan idag med sara, och så gick jag och blev intervjuad eller vad man ska säga, och sara åkte till skolan. Sen så bytte jag från telenor till comwiq. Skönt att få det gjort i alla fall! Bara dom inte börjar bitcha på vodafone telenor skiten. Jaja! sen efter det så ringde jag sara och så bestämde jag mig för att vänta på henne på stan. Sen gick vi och käkade och träffade linn och eric. Sen var det goodbye.. Åh. jag kommer sakna henne dom här dagarna. Jag hatar farväl! Efteråt så får jag alltid ångest för att jag inte gav henne en till puss haha.

Jag undrar vad jag ska göra imorgon efter jobbet, och vad jag ska göra på lördag. Det får bli något i alla fall, måste stilla saknaden och tristessen! Sen på söndag är det val och grejer och fotboll, det längtar jag som fan efter!

håll utkik i unt imorgon eller på lördag. Haha.

spending spree

Jag vill köpa grejer!
Chassi
minne
fiberwire kort
kläder

och så körlektioner då

Money don't get everything it's true, what it don't get I can't use!

beautiful day

passar ju bra att höra den på mtv när man sätter på teven på morgonen av en beautiful day. Idag ringde dom från UNT, jag ska vara med där igen hah. Och jo när hon ringde så låg jag och sov och jag la på luren för jag tänkte så jävla sämst, typ, "jaha det var inte alarmet då lägger jag på"

glasja

I dammet på hyllan ser jag dina spår
som avtryck i snön ser jag allt du gjorde igår
och där löven blåser mellan träden
där har hösten satt sitt spår

en rädsla för att krossa
ett hat mot att slå
skriver skrivmaskin på natten så att du ska förstå

en högtalare på bordet projicerar ljud som döden lägger kort
jag höjer volymen - men du sänker den fort
vad är kvar av din själ
vad har jag någonsin gjort
du sa till mig en gång:
vi ska bli något stort.


/ av jens för nåt/några år sen!

I wake up one day in late september
the snow is falling and then I remember
It isn't september it's almoust december
.. and I've wasted another year of my life

I start to think, is this real or dream?
the cool breeze on my chin tells me it's something between
and then my mind is set to you
your eyes, your lips but wait
... wasn't I over you?

The time goes by Oh much to fast
days and nights, it makes my head ache
could someone please tell me
... where are the brakes?

The cold is chilling, my vision starts to fade
nothing can protect me
not even the gloves my mom made
But what if what you see is me
lying dead in the street
- would it send a message to your head
you're alive and I am dead

sooner or later you will see
time changes
so be ready

av jens i förrgår.


Ibland så måste man skriva av sig!Oftast är det på nätterna som jag brukar skriva saker, sen när jag vaknar så skrattar jag åt det haha. Man är så jävla annorlunda på morgonen, dagen, natten. På natten kan man tänka: Äh va fan skitsamma jag köper bilen! så köper man den. På morgonen ångrar man det. På dagen tänker man inte. Eller nåt. Det är skönt att slippa gå upp så tidigt imorgon. väldigt skönt! Jag saknar sara, gash. Det är jobbigt. jag får lyssna på låten här nedanför och drömma om henne.

your hands
so beautiful
your hands
I even dream about them

your skin
so hot
your skin
I even dream about it

in a day
no matter how many times we meet
it's not enough
in a lifetime
no matter how many times we meet
it's not enough

your mouth
so tender
your mouth
I even dream about it

your arms
so strong
your arms
I even dream about them

our love
so strong
our love
so frail
our love
forever

your eyes
so beautiful
your eyes

/yoko ono




yours to keep

hur kan det finnas så sjukt många olika sorters äpplen?
Nu är vedplockningen klar.
Nu är det bara städning kvar.
Yes nu ska vi tydligen städa matsalarna också. Tre stycken. Ikväll kommer det ta lite längre tid alltså. Jag är ju trött nu. Ikväll ska jag duscha också, det kan jag behöva.
Min mage mår inte bra!

det går över det går över, det går aldrig över..

desperation

Har tittar på lite mer än halva nu. Rätt spännande faktiskt! Den är helt okej.  Kollar klart imorgon, nu är det dags att sova. Kulturnatten blev helt okej i slutändan! Träffade en massa härliga människor i alla fall, en del som jag inte sett på jättelänge. Tack för det allihopa. Tack speciellt till rosen, det var skönt att prata med dig igen och jag är så glad för din skull, och du för min!:) Det är jag tacksam för..

Och tack till sara som gjorde min natt inte så ensam <3

respektor

åh jag såg nyss Reginas nya video.. Åh.. åh åh åh fan va hon är vacker. Naturlig skönhet
http://youtube.com/watch?v=4NBArHgZntE
kolla liksom. Och jag har pratat med henne.. kramat henne! Kom till Sverige igen.
pleeease

Kameran glider över guldgula fält

Casper min älskade lilla kisse! Så sjukt söt. Idag var han lite dryg-söt när han sprang efter cykeln när jag hade lite bråttom till jobbet. Haha då var jag tvungen att vända och åka hem igen, så följde han efter hem så fick jag kasta in honom. Han ser så rolig ut när han springer, han är så kobent haha men världens finaste katt!

Idag vaknade jag av att sara ringde från guc och frågade om jag skulle komma till skolan. Var tal om att jag, putte och krille skulle dra dit idag men det blev inte så. Blir en annan dag! Fast snygglot fick jag träffa sen ändå, hon kom till stationen och så mötte jag och krille henne och linn där. Gick och hämtade ut min klocka, och fick se att dom bytt ut typ allting. Det var pissdyrt. Jaha det hade jag inte bett om men jaja. Haha. Sen så gick vi runt til en massa andra ställen och kollade på saker, jossan mötte oss också och hängde på ett tag. krille köpte ett jacket och jag köpte 2 tröjor och ett par vantar på hm. Sara valde en av dom! Den ska jag nog ha imorgn för den var skön. Lite stickig i början men nu är det lugnt. Sen gick vi till max och käkade och så var meine schwestern im das hamburger essenhouse. Wir haben viele grosse hamburger bestellen und es war sehr gut. Äh ja sen så var det bye bye till flickorna och hem och hem och sen dra till jobbet och jag kom väl hem för en timma sen eller nåt. Ganska soft att städa idag men jag har kommit på för 124312354356:e gången att ny musik som spelas på radio suger. Okej en bra låt typ var femtinionde gång, och några halvsköna som man skämms för att man tycker är sköna haha. Men det verkar vara en tävling. Vem kan göra den sämsta låten och ändå få den att spelas på radio för att man är kändis? Okej den där glassigt vette fan hur den kom med men. Jaja. Vad heter hon i black eyed pease.. ja vad fan hon nu än heter så har hon gjort en låt på egen hand som heter london bridge eller nåt liknande. jag har fan aldrig hört nåt sämre. OM DET FINNS NÅGON DÄR UTE SOM TYCKER OM DEN LÅTEN SKRIV!!! ring, mejla, skicka brev - TRE! tre! Tre anledningar till att du gillar låter vill jag ha! Ska bli spännande! Om du känner dig träffad så är du redan idiotförklarad så det behöver vi inte ta sen. Skepp ohoj!

Men helt allvarligt.. Imorgon är det kulturnatten! jag har laddat med lite alkohol så det ska nog gå bra det där! Nu är planerna såhär: Först gränby vid tolv nån gång. Sen till jills farsas lägenhet och hänga där. Sen var det nån fest nånstans som jill visste om som är ett alternativ men vi får se! Sara ska i alla fall åka nattbuss med mig hem:)

trött

är jag litegranna nu, men imorgon kommer jag nog att vara än tröttare. först jobba på Krusan, sen städa på skolan. haha Men vafan pengar är pengar. snart lördag och kulturnatten. Måste ha öl!
hmm

Nu ska jag sätta i min DVD brännare innan jag går och sover. Sådetså! jag är nog inte så hungrig efter mina 15 fiskpinnar såå... jag skippar nog kvällsmackan.

Det känns som att det var i förrgår sara var här. Tråkigt att sova själv.

jag fick 42/65 på teoriprovet som jag gjorde, det var rätt bra för jag har inte tränat sen i våras typ. godkänt är dock 52!

Godnatt!

hjärtat slog i bröstet

den dan jag gav mig av
för att söka efter äventyr
och se vart stigen bar
mitt mål stod klart framför mig
Det skimrade och brann
Jag ville vinna dig prinsessa
ditt rike och din hand

Jag gick så frisk och frejdig
Jag gick så rak och stolt
Det fanns ingenting som skrämde mej
varken fan eller troll
Det var ju dej jag skulle finna
Det var ju dej jag skulle få
Och alla fåglar kvittrade
Och himlen var så blå

Och nu står jag här framför dej
sådan som jag blev
efter lögnerna och sveken
och all min ensamhet
Och jag frågar dig stolts jungfru
och jag fruktar för ditt svar.
Vad är det du förväntar dej,
av en människorest som jag

mm

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT jag är hungrig


Jag behöver kvinnlig närhet! Sara skynda dig!

Vila i frid

Krokodiljägaren...
Han är död!
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,881639,00.html
Det är ju helt sjukt! Jag har njutit många timmar framför hans program. Sorgligt, stackars barnen och frugan. Han levde ett farligt liv men, vem trodde att han skulle dö?







Över till något annat. Ibland bara ler livet mot en. Som inatt när jag skulle ta fram en kalle anka tidning för att sen gå och fika. Vad hittar jag då? jo - två kuvert. Det ena inhöll papper som jag behöver för att övningsköra/köra på bilskola, vilket jag inte ens tänkt på att jag inte kunde hitta. Och nu, det andra... MITT MINNESKORT!!!!!!! HAAAAAAAAAAAAALLELUUUUJAAAAAA!!! hhahahahah Fy fan va härligt! Det är så underbart. ÄNTLIGEN! 512 mb! åh nu är allt jag behöver en fungerande jävla mobil sen är det ju löst detta!
haha, fan va härligt.

Det spelar inte längre någon roll, jag orkar inte slåss

Nu har carro åkt. Jag hann inte träffa henne. Det kommer dröja så sjukt länge innan jag får träffa henne igen, det känns skumt.

I fredags så vart det grönan och håkan! Det var hur nice som helst! Håkan han är så.. det går inte att beskriva, men när han spelade hurricane så var tårarna nära och känslorna svallade. Det var härligt att hålla om sara då. Det kan inte finnas någon människa som inte gillar håkan som inte byter åsikt om håkan efter att ha sett honom live.


haha
putte, greger, tobbe, jag HAHA

håkis
Nu ÄR det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig
konstigt
kolla noga.


Och igår var det fjällnora! Jag orkar nog inte skriva allt som hände, men det var roligt i alla fall! Som alltid när klassen är med. Det var härligt att se dom igen, även fast jag sett dom nästan varenda helg sen studenten haha. Men ska man parta så är det fan med dom. Ska man basta så är det fan med dom haha. En upplevelse!


Men det var trevligt. Åkte sju i niklas golf sen in till stan.. idag alltså.

Håkan!

Snart! woho! ska bara tvätta bort målarfärgen på mina händer