EIN GUTES NEUES JAHRE!

På er alla!

från i pokras

from me to you all
ÖÖh HEJ! välkommen! Skål!


stefan..
Stefan stefan.. var du tvungen att göra det vid min dator..

simpa
Och samtidigt låg Simon såhär i min säng.. jag hade det inte lätt

grådaskig
simon ville ha en söt bild på mig att ha vid nattduksbordet

oj då

Jävla dålig jag blivit på det här med bloggandet alltså! Känner ingen större lust för det. Men jag har haft trevligt i mellandagarna, varit med sara, hon har fyllt år, lirat lite poker med stefan simon krille och sofia, kollat film, gått en hel del på stan, kammat noll på rean och ja!  Och imorgon är det liksom new years dag!nyårsafton för dom som inte förstod. Jag har köpt fräscha kläder idag
kommer va fräsch
fräscht.

färgat två par jeans som en gång i tiden var svarta, till svarta igen! Riktigt bra blev det faktiskt! Kolsvarta blev dom. återstår bara att se om dom fortfarande passar hehe. HEHEHEHHEHEHEHEHHEHEHE

Imorgon är det nyårsafton. Sa jag det? Ja det sa jag.
Jag kan inte skriva blogg längre!
Vem ska ha kamera imorgon? Någon måste ha kamera.

ööhm..  Ja...

Igår var jag på bounce föresten! Det var grymt. Dom spelade Get back och dansade till den. Det var nog höjdpunkten! Showen hette gökboet och var som en .. dansial av filmen, nytt ord. Bra bra! Gick med mamma, pappa, åsa, uffe, frida, mats och sara! Sehr Gut.

Jag drömde om den 22 januari inatt! Ska bli roligt alltså.


Jaha! 2006 då. Vad hände detta år? Vad kan jag minnas för höjdpunkter

Håkan Hellström på Katalin 15 mars eller nåt sånt
Studenten den 9 juni
FotbollsVM som blev lite av ett fiasko egentligen men var kul på sitt sätt.
Blev tillsammans med Sara i Juli
Ensam hemma 2 veckor på sommarlovet
Håkan på grönan i September.. tror jag
höstlovet var riktigt skönt minns jag.
Sen så får man väl säga Sara igen, eftersom stunderna med henne har varit höjdpunkter.

Jävla mellanår på nåt sätt. Riktigt kul på ett sätt men jag hoppas och tror att nästa kommer bli mycket mycket bättre. Peppar peppar ta i trä kanske man ska säga. Beror lite på Jobb och sånt!

Jaja, Gott nytt år till alla!
Mina förväntningar på imorgon... Att det ska bli bättre än förra i alla fall!

kalas

Grattis!

Grattis Älskling!

Julafton, Juldag, Annandag jul

Nu var det ett tag sen jag skrev! Julafton blev en fin dag. Vaknade vid någon tid, upptäckte att tomten hade lämnat 2 tidningar för mig att läsa på sängen! Det var roligt. En Beatlestidning typ, och en rocky! Med en massa gamla klassiska rocky strippar i. Det var mycket roligt att läsa till tomtegröten som jag åt den morgonen. Sen la jag ut julklapparna vid granen! Blev en hel del.. Sen kollade jag Kalle Anka, fick lite julstämning, och sen så var det dags för mat. Hann kolla lite på Sunes Jul också. Sen efter maten så öppnade vi julklappar. Jag blev nöjd med vad jag fick! 3 par kalsonger (aik, calvin klein och ett par andra) presentkort på H&M (guldgruvan), 4 beatles dvder från skottland, ett badlakan, och hmmm kommer inte ihåg nå mer just nu..  Förutom min Ipod nano då som är så fin så fin. Det tillsammans med det jag fick av Sara gjorde detta till en riktigt bra jul! På kvällen efter julklapparna och svensson svensson så gick jag ner och mötte Sara. Första gången jag är med nån på julafton tror jag! Men det var riktigt mysigt, och ja fan finns det nån finare? Vi kollade väl lite teve och somnade sen.

nu ska jag äta lite, sen fortsätta. Så - det var gott. Stuvad potatis och lax.

Sen på Juldagen så åkte jag och Sara in till stan, och sen gick vi till gamla stan till hennes pappa. Det är ganska långt att gå, men det var en helt okej promenad faktiskt. Men när vi kom fram så var vi varma! Väl där så åt vi julmat, Saras syster Ida var där med hennes pojkvän Robert, och David var där, Saras bror. Efter maten så delades det ut lite julklappar, jag fick ett biokort på 200 kr av Magnus! Det var uppskattat! Sen drack vi kaffe och åt en jättegod ostkaka. Vi pratade om resor och annbritt och magnus pratade om USA och jag blev väldigt sugen på att åka dit. Och resa för huvudtaget! Det var väldigt trevligt där, men vi var tvugna att gå för att det inte skulle bli för sent, så vi fick skjuts till saras farmor och farfar eftersom sara skulle hämta sina julklappar. Dom var jättetrevliga, men vi stannade inte så länge. Sen när vi kom hem till Sara så tog vi ett skönt bad, fast nackdelen var väl att mina händer såg ungefär 80 år äldre ut efteråt.  Som Russin, fast värre. Sen kollade vi lite på teve, och sen på ROME, som var ganska långtråkigt faktiskt, och till slut efter lite om och men så somnade vi!

Idag så vaknade vi vid halv tolv, käkade lite frukost, gjorde mig iordning och sen drog jag ner ensam på stan. Väl där träffade jag Stefan, och senare kom Putte. Vi gick runt lite i mellandagskaoset men fan jag orkade inte köpa något. Förutom en present till Sara, som jag är osäker på om hon kommer tycka om haha. Jaja man får ju alltid lämna tillbaks grejer. Sen så gick vi lite mer bla bla bla och sen så var det hemresa som gällde. Träffade Sara och josse på max i några minuter innan jag och putte fick springa till bussen! Nu är jag hemma då. Känns helt sjukt tomt utan Sara, känner mig deprimerad och ensam. Tanken på att sova ensam inatt suger också. Ska väl kolla jönssonligan ikväll och sen sova. Själv.  Blä. Haha jag ska inte klaga, jag är ju så privil.. öh vad heter det.. jaja att jag får sova med den jag älskar ganska ofta ska jag vara glad över.. men ändå!



Dan före dopparedan!

Igår handlade jag lite klaps, sen åkte jag till Sara! Det var skitmysigt! Vi hade vår lilla julafton, bytte paket och hade mysigt! Jag fick av henne en skitfin tavla med henne på, en john lennon affisch som är grymt snygg, ett par snygga råsköna kalsonger, aaah jag kan ha dom i flera dagar haha, och ett halsband som jag tydligen är het i när jag inte har nån tröja på mig, det såg sara redan när hon köpte det haha! Jaa.. ganska het var jag ju.. hah! Vi somnade jättesnabbt igår för båda var trötta. Sen vaknade vi idag, gick och handlade lite, och sen åkte vi till stan, träffade carro och andreas fast han försvann, stötte på simon, och sen gick vi runt och julhandlade lite jag sara och barret! Sen avslutade vi med lite käk på cupido! Gott var det. Gott med lite nyttig sallad såhär innan julmaten. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och snart ska granen sättas upp och skinkan in i ugnen och hej och hå! Julstämningen ska på. mamma sa såklart "måste vi ha nån gran" och då sa jag: jag har fan köpt julklapp åt dig så om vi inte har nån gran måste jag tyvärr lämna tillbaks den för att då har jag ingenstans att lägga den! muhaha.. okej så sa jag inte men jag skulle ha sagt!

Jag älskar Julen, och mina systrar och föräldrar (även om dom är lite jobbiga ibland) och sist men absolut inte minst min älskade Sara!

Dan före dan före doppardan!

är det idag! Jag ska strax åka ner till stationen med Sara, och sen ska jag åka och städa, såhär mega tidigt! För sen ska jag och krille åka in till stan och köpa julklappar! Och sen blir det julafton med Sara hos henne:) Det ska bli mysigt! Jag har faktiskt kommit in lite i julstämningen, igår kollade vi på Edward Scissorhands, tradition sen förra året! Den är så jävla fin den filmen. Och det är Sara med!

glada julhälsningar från jena!

It's just you and I my friend

and my clothes don't fit me no more

jahapp tuesday's gone! Gone with the wind. Nu ska jag lira betapet med krille och jessica. Och kolla på Seinfeld. Kollade nyss på Rocky&Drago. Rocky är het.

Imorgon ska jag städa rummet, fixa lite mer med julklappar, och sen ska jag städa och sen åka in till baben!


Look at the stars.. Gick nyss ut med soporna. Efteråt så passade jag på att bara titta upp på stjärnorna. Sjukt vackert. Inga moln, och snö på marken som knakar så härligt när man går.. nackdelen med att kolla på stjärnorna är att man känner sig så betydelselös. Man skulle kunna bli galen av att göra det. Men jävlar vad vackert det är.


One last update. Saknar min snygging.

men skit

jävla itunes. Skulle installera ett nytt men nej det sög. Skit.


Snart ska jag åka och jobba! Tack för att du inte åt upp pizzan igår älskling, den satt fint nu.

sitter och..

slänger i mig maten. För snart ska jag till jobbet. Var inte så gott med kbullar och makaroner nu. Blä. Undrar om simon är sugen idag!?

when there's no allmänt

Hej hopp! Kom hem från jobbet idag ganska tidigt faktiskt. Har inte så stor lust att skriva blogg tyvärr! Jag är så trött. men min helg har, trots allt jobb, varit riktigt fin! Efter jag jobbat i fredags så åkte jag till stan och träffade min flickvän, den alltid lika vackra sara, och vi åkte hem till henne.  På lördagen så åkte jag hem en sväng och sen tillbaks och gick på bio med henne, eragon, den var fan inte så bra alltså. Gick så jävla snabbt allting. Som tur var hade man bra sällskap i alla fall! Kissnödigt sällskap i början haha. Efter bion så åkte vi hem till baben, och hon var ensam hemma och hon ville göra något sa hon och jag tänkte i huvet "hon vill sminka mig" och ja det kom också "kan inte jag få sminka dig?". jag var tveksam men okej då, då är det i alla fall gjort. Fan va jag hatar smink och saker man har i ögonen. Världens känsligaste ansikte tror jag. Först noppade hon mina ögonbryn, det var den mest irriterande smärtan/känslan jag haft haha. Brr! Men jag kanske behövde det, började se ut lite som Beor. Vem fan är det? Tänker på en björn i alla fall. Jag såg i alla fall ut som en transa! En snygg jävla transa. Sara blev nöjd, tror jag haha. sen idag, eller nu är det igår så var jag tvungen att åka till jobbet... Lämna puddingen.. fan va jobbigt det ska vara då! Henne henne henne.
Sen på jobbet så var jag och simon jävligt effektiva! En snubbe fick lite cp ryck, men alltså alla där är så jävla sköna. Eller ja inte alla, men alla kockarna och en del ur servisen! Speciell en, hon hjälper alltid till i slutet med allting och är så himla trevlig och snäll! Riktig guldtjej. Hon är sambo med en av kockarna, eller om han nu är kock eller om han fixar med bakelser och sånt, och han är också trevlig som fan. Men hon är fan räddningen. När man är som värst nere och bara längtar till en säng så kommer hon och är snäll och man bara "ja fan det finns hopp!" haha. Jag ser ljuset. Simon är fan diskräven alltså, han vill typ jobba imorgon istället för mig.. Haha visst! ;D Men vi får se hur det blir.

Den här veckan måste alla julklappar inhandlas. Dom sista på fredag. Jag har två hittils, båda till Sara. fick den andra nu som mamma fixat. Hoppas den är bra.  Min vecka ser hittils ut så att imorgon så vet jag inte, sova, sen städa, sen kanske jobba eller kanske inte. hänga med steffo annars. Tisdag, med steffo på stan, och sen städa och sen träffa sara, onsdag.. städa, torsdag, inget städjobb!, fredag: köpa klappar, och städa sista gången på margaretaskolan. Woho!

snackar med barret på msn nu

Caroline säger:
jag har suttit för mkt på msn
Caroline säger:
så jag orkar faktiskt inte prata med dig
Caroline säger:
men ändå
Caroline säger:
hej!!
Jens vaken säger:
nej men du det är lugnt, jag är bajstrött ändå,jag har inte börjat prata med någon alltså
Caroline säger:
skitbra
Caroline säger:
då vet vi var vi har varann
jens vaken säger:
alltid hörru

... men nu sitter vi här ändå och snackar skit! va fan...


Japp man ska väl sova snart då, ensam i min stora säng. O-mysigt, men sant! Sara är välkommen

5 månader

idag med SötSara! Woho. Vi käkade middag och grejer, det var mysigt och roligt och underbart att se henne. Men vi var tvugna att skiljas åt. Nu sitter jag här och tittar på hennes julklapp som jag fixade på stan. Det är... neeej det säger jag inte muaha! Snygg i alla fall. Nu är jag lite stressad för jag är inte på jobbet än och kommer inte komma dit på ett tag heller haha. Sorry krille.

hej

jag har kommit hem från jobbet nu. Det var inte så kul. Jag är ganska trött nu. Mitt rum ser ut som fan. Det var längesen jag skrev något här. Jag har varit med Sara några dagar nu. Jag ska jobba imorgon också. På lördag ska jag inte jobba och då ska jag på bio. Jag mår inte så bra idag.


Jag har fått två jättefina bilder som sara har gjort. På den ena så är det john lennon som hon gjort skitsnyggt, och på den andra så står jens och ett hjärta och sara! Den är inte så avancerad haha, men urgullig. Nackdelen är bara att det står med glitter, så det är glitter över hela mitt rum. Hon kom och fotade mig på mitt jobb igår, och påpekade att det är ett förnedrande jobb. Ja det är det faktiskt. Jag är ganska så trött på det också. Men, som tur är så är det inte så lång tid kvar som jag ska jobba där. Bara.. 6 dagar till. Imorgon ska jag söka till diskjobbet på margaretaskolan.. Fan tog dom inte bara mig på direkten för? Om jag inte får det.. Vad fan ska jag göra då? Fortsätta städa? Med vem? Jaja skit i det.

Tur att jag jobbar med krille på krusan i alla fall, fy helvete för att stå där själv.. det fixar simon haha. Som jag btw ska jobba med imorgon. Trevligt trevligt.

cheap monday

Det här kommer väl bli en jävla pissdag antar jag


oboy

Nej jag dricker inte Oboy längre. Once in a while bara.. Men jag har inget sug längre.

John

Jag missade Johns dödsdag i fredags. För mycket annat i huvudet antar jag, julbord och jobb. Känner mig lite dålig.. Men jag vill hedra dig, John, ikväll istället. Du har betytt så sjukt mycket för mig, inte bara som musiker utan som människa också. Fan att du ska vara död. Det är en sån grym jävla värld, och man vill bara ge upp ibland.. Men jag vet att du aldrig hade gjort det, och det hjälper mig. Jag älskar dig. You are the greatest!

vato

I wouldn't be the nigga that I am
If I didn't pop niggas in their mouth.
God Damn!


Run motherfucker run!



skönt

kryptisk

Jag är trött. Jag har tjänat pengar, men det är en pisslön egentligen. Jag tjänar mer på att sitta på en stol och filma en föreläsning. Det bästa med att jobba är att jag hinner fan inte tänka. Jag hinner inte sakna Sara (förutom på lunchen) och man hinner i stort sett inte tänka på att fötterna värker och att man är trött som fan. Det enda man hinner tänka på är, tallrikarna måste bli färdiga, besticken måste putsas, glasen måste diskas innan nästa dukning bla bla bla bla. Det kanske absolut bästa med att jobba är nog ändå när man slutar. Finns fan ingen som kan tvinga en till nåt då. Man är den mest välförtjänta av tjänster mannen som finns. Konstig mening, men jag menar att man får inte dåligt samvete om någon hjälper en med något.. vad som helst.. typ kör cykeltaxi med en hem... Men just nu.. När jag kommit hem och sitter vid min dator.. Så önskar jag mest i hela världen att Sara var här. Jag saknar henne så. Det är så sjukt kallt i mitt rum också, så det vore ju inte helt fel att få lite sällskap i sängen. Som igår när jag la mig och skakade för att det var så kallt,, eller så var det för att jag var så trött. Imorgon ska jag sova länge, och sen städa och sen förhoppningsvis träffa dig.




Kom nu, jag är kroniskt låg

Jag dör

Fy fan va äckel cp drygt det var att jobba idag. Jag orkar inte ens tänka på att imorgon så blir det samma sak. Kan fan inte vara sant?? Eller? När kommer det någon och säger: aa jens du gick på den där va!? du ska inte alls jobba.. det är JAG som ska göra det. Jaja nu ska jag sova. Tobbe ringde nyss och vi snackade i typ en timma tror jag. Om allt möjligt och om nyår.. kanske blir hotell plaza och skybar och allt va det var. Vi får se!
Hej hopp

lördag - jobb - söndag - jobb

Härligt. Men jag klagar fan inte. Inte än. Igår var det julbord med jobbet! Det var fan skoj! Jag blev ganska så full. Kom hem till Sara till slut! Somnade snabbt och ja fan va skönt det var att komma hem till henne och mysa, hon gick med på det till slut, även fast jag måste ha varit ett jävla drägg haha.. Det är väl ovillkorlig kärlek om nåt!

Jag är pyttebakis, känner bara den där klumpen i bröstet typ. Ska bli gott med lite julmat sen!

Jag får väl skriva mer sen om igår, måste åka nu. Men kul var det i alla fall! Jag vann bowlingen över åke och lena och laila. Suckers!
I'm gonna miss my little honeypie

sjunde december

Åkte till Sara igår kväll eftersom hennes planer gick i stöpet eller vad man säger. Och jag skulle upp och jobba idag så då fick jag sova lite längre eftersom hon bor så nära. Det var hur svårt som helst att slita sig från henne och sängen. Livet är hårt. Men jag var tvungen.. fan, jag önskar jag låg där fortfarande.

Det gick snabbt att filma, en timma bara. Sen efter jag hade gått tillbaks med kameran och stativet och skulle gå till bussen så började jag att må panikdåligt. Kändes som att jag skulle svimma när som helst. Den känslan höll i sig tills jag kom hem, inte alls roligt. Nu känns det lite bättre, men jag tror att jag måste sova nån timma. Ikväll tror jag att jag ska på fotboll med Sara! Det ska bli roligt. Nu väntar sängen en stund..

Bitches can't hang with the streets

Idag trodde jag jag skulle jobba, och köra imorgon det är idag jag ska köra, så krille får jobba idag. Han blev nog glad för det haha! Han är nog där och jobbar just nu om jag inte har fel. Nåja, nu har jag käkat 2 varmkorvar och ska väl ta och röra på mig. Dubbellektion kvar över två. Inte sugen på att köra idag men men.

Så det blir att köra och sen blir det att åka och städa. Sen vet jag inte.

Läste nya Rocky idag också, den var rolig - Bitches can't hang with the streets!


...och babyshambles nya låt:
http://www.youtube.com/watch?v=1WGzqpbldac
Låter väldigt.. pete doherty! Och rätt skönt

pmc

står för = promenad med casper.
Det har jag gått på nu. Eller han gick på promenad med mig snarare. fick gå genom taggbuskar bara för att han ville in där och böka. Nu sitter han i sin bur ute på trappen, där får han sitta ett tag! Jag borde äta nu, men jag är inte ett dugg hungrig. Mår lite illa. Mamma är sjuk så jag hoppas inte att det är nåt sånt som håller på att ske.

Imorgon ska jag filma. 13.15 - 15. inte så farligt alltså. Det är skönt. Jag vill inte jobba men jag vill inte göra ingenting heller! Jag vill resa, det tänker jag på hela tiden. Men vart? Med vem -  helst med Sara.

fan jag har ont i huvet igen...

Och en klump i magen för att jag saknar Sara.

kent 7

www.kent.nu

Nytt album nästa höst! Dagen är typ räddad, men fan va långt kvar det är.. Ett jävla år! Tänk vad mycket som har hänt då. Men ja fan va bra i alla fall.

Mycket svordomar där men

en del av livet

Jag orkar fan inte vara hemma längre. I det här huset alltså. Just nu är det ännu värre pga en katt som mjauar konstant. Jag orkar inte.

Igår efter jag städat så åkte jag till Sara utan att säga något. Det var lite roligt, ringde när jag var där och sa att jag var påväg hem från jobbet tihi. Icke! Vi åt hennes mammas varma mackor, dom var goda dom! jag drack en massa mjölk, kanske lite för mycket. men jag kan dricka hur mycket som helst, finns inget stopp. Kanske efter ett tag..

Sluta mjaua snälla...

Inatt ringde carro vid halv fyra eller vad fan den var. Varför? Hoppas inget allvarligt hade hänt. Om det var hämnd för mitt sms så var det en jävla grym hämnd. Förstörde nämligen det mesta av den här morgonen.
Äh får väl sova.












I'm going to miss that kiss...

Första Advent

..igår men ändå!

Såhär har min helg sett ut:
I fredags efter att jag städat så åkte jag till Sara, vi kollade på idol och så och sen så somnade vi till slut och sen när vi vaknade på lördagen så åkte jag hem, och var hemma ungefär vid halv ett. Då var det direkt tid att åka till Krusenberg, så det gjorde vi. Jag och mamma alltså. Jag skulle nämligen diska där hela kvällen vilket jag gjorde också. Det var faktiskt ganska mysigt, god julmat att äta, och trevligt sällskap i disken av jenny. 9-10 timmar nånting stog jag där och diskade. Var ordentligt trött efteråt men jag bestämde mig för att åka till stan och träffa stefan och gå ut och ta några öl. Så blev det också, gick till williams, träffade jonas och så hängde vi där ett tag, och sen tog jag och jonas sista nattbussen hem. Precis när jag gick av bussen så ringde sara och sa att hon kanske skulle komma till mig! Klockan var väl ungefär kvart i tre då eller nåt så jag insåg att det nog skulle bli taxi! och ja till slut kom hon i taxi också! Det var skitmysigt att se henne igen, det hade jag inte trott! Då var klockan rätt mycket tror jag. Kanske 5 eller nåt. kvart i kanske! Det gjorde mig i alla fall väldigt glad. När vi vaknade på söndagen efter att ha sovit alldeles för lite så åt vi lite frukost, pratade med mamma, och sen så åkte vi in till stan med pappa. Sara åkte hem till sig och tränade på prov och jag följde med pappa och handlade! Han var dryg som vanligt, och till slut så när vi var färdiga släppte han av mig på stationen och så åkte jag hem till Sara. På stan så hade fyrverkerierna vi egentligen skulle se börjat redan. Så det var ju lite försent.
KAN MIN KATT HÅLLLA KÄFTEN????ååh
Ja i alla fall sen när jag satt på bussen så märkte jag att jag var skitrött, höll på att somna hundra gånger. Kom hem till sara i alla fall, hjälpte henne pytte att träna på provet och sen så åkte vi ner på stan igen. Vi gick till kina restaurangen och käkade buffé, det var gott, sen gick vi på bio efteråt, James Bond! Vi båda trodde nog att vi skulle somna, men filmen var spännande så det gjorde vi inte! Sen åkte vi hem till sara och somnade som stockar. Det var så mysigt att sova med henne inatt (som alla andra nätter) så jag önskar att jag var där fortfarande men.. till slut var vi tvungna att gå upp i alla fall.
 vid elva tror jag att det var! Sara tränade lite på provet och sen åkte vi ner på stan. Sa adjö, och sen åkte jag hem. Gud va jag saknar henne redan, och jag längtar tills vi ses igen. Åh! Fast det jag längtar mest över just nu det är fan när casper får bli av med sin jävla tratt och tills han får gå ut igen för han är så jävla cpdryg just nu så jag tror jag blir galen. han Mjauar konstant och gnäller och GAAAH jag får sån lust att slänga ut honom. Kan han inte bara ge upp?? Han har mjauat sen jag kom hem nu. Det är fan sjukt.


mm nu önskar jag ännu mer att jag fortfarande låg och höll om sara i hennes säng.


AOFSDJPAOSJDFPOJASDPOJAÄSJAG BLIR GALEN!!! FITTKATT

nej nui måste jag gå ut med honom i nåt jävla snöre
blir fan galen


Uppdatering:
direkt när vi kom in igen så började han mjaua. Slängde in honom i tvättstugan och nu är han faktiskt tyst! ska släppa ut honom nu och sticka till jobbet.