Jobba dag 2

Idag var det kanske lite bättre men rätt segt ändå. Orka! Jag är så jäkla slut efter jobbet, och grinig blir jag också. Tappar lusten för allt. Men man får tänka pengar pengar pengar.

Min dator fick VPU recover idag.. jag orkar inte att den ska cpa sig igen. Då hoppar jag nerför ett stup med datorn i famnen!

Och medal of honor är råjobbigt.

Lost är spännande.

Nu ska jag sova


Jobba dag 1

Ja idag så jobbade jag och krille på CCC igen. I stockholm. Det var ganska segt idag, var trött och vi fick hålla på med en massa dryga smutsiga saker. Allt är föresten smutsigt där och man klämmer sig och skrapar upp lite här och var hela tiden, så när jag kommer hem är jag helt slut.

Dom som jobbar där är iaf riktiga sköna lirare, men ibland hör man inte vad dom säger, men idag var krille lite extra dålig. Jörgen frågade:

"Har ni fått nåt påskägg då, mp3 spelare eller nåt?"

varpå krille svara

"Nej det är första dagen på lovet idag"

Haha. Nja, vi fick iofs lov i fredags men jag vet inte.

 

Lirade lite Du & jag döden i fläktrummet när vi plockade sönder nåt äckligt skåp. Fett skönt.

Krille ville att jag skulle ta en bild han kunde ha på msn och skicka till alla tjejer han lagt till så det gjorde jag.

 

 

Nu ska jag gå och äta mackor och sen sova så jag orkar upp imorrn.

 


Första inlägget på påskafton

Hej. Eftersom krille skaffade en sån här och jag blev djupt imponerad så är jag tvungen att skaffa en själv!

Igår var det ju påskafton och Sverige vann över Bulgarien med 3 - 0. Det är bra gjort och den där stoitkjov kan ju fundera på om han kanske ska hålla igen munnen nån gång.. Fast det kanske ger tur till sverige.

Eftersom jag också har en digitalkamera så kommer jag att försöka lägga upp lite heta bilder här också och få det till nån slags fotodagbok. Kul va?

Iaf idag så kollade jag stefan och krille på fotboll och satt och gjorde ingenting. Kollade på teve. Krille tog med några filmer som han glömde. Jag hade inte duschat sen i onsdags. Slackardag helt enkelt.Nålarna låter kul när man skakar

 

stefan

 

fy fan va cool

 

Kom på att påskafton var ju igår.. och jag var med dom igår. Så ändra allt till igår. Jag berättar mer om dagen som kommer nu när jag vaknat säkert. Såg föresten det första vårtecknet häromdagen.. När solen kom fram och man kunde sitta utomhus i t shirt! Underbart. Men som vanligt finns det inget att göra utomhus så man går in snabbt igen. En fjäril såg jag iaf från mitt fönster. Went out and.. Shot it!