hej hej

Jag vet inte vad jag ska skriva! är skittrött!
Jag fick värsta deppkänslan för att jag lyssnar på en smörlåt haha. Fan va drygt. Saknar sara, åkte från henne imorse. Jobbat på sergel idag, gick väl fint det.. Samma imorgon fast jag tar fan det sena tåget imorgon. Orkar jag ta det tidiga tåget, svar nej. Fan ajg jobbade 11 timmar idag. Jag dör. Det ska ju va åtta per dag. Ofta det gäller. Hata stockholm, man kan fan inte prata i telefon när man går pås tan för att det är så mycket oljud. Blä. + konstiga stockholmskidds som dessutom har lov nu.


GOOOOD BLESSSS OUUURRR LOOOVVVEEE!


förkyld inte bra

är hemma hos älsklingen, vi är båda förkylda och jag ATTJO jag sitter och ska boka biljetter till metallica men det går inge vidare. Fuck! Sara ligger i sängen och stör sig nog på att jag låter så mycket. men tangenterna här låter verkligen som granater. yeah yeah.

drygt att va sjuk,

ballt

http://www.youtube.com/watch?v=fi0C3kH6TxE

japp som fan

sett den förut krille?

employee of teknikmagasinet sweden

Inte på pappret än, men iaf muntligt, så har jag fått jobb på teknikmagasinet i uppsala!:D Det känns great. Det är inte en deltidstjänst som var utannonserat, utan en heltidstjänst som jag får. Det känns så jävla kul och härligt så det finns inte.

1. roligt arbete

2. sköna arbetskamrater

3. pengar


Känns ju inte helt fel alltså..

Vi börjar längst bort! I fredags så var jag med johan och stefan och glodde på film och käkade onyttigheter. Film blev Donnie Darko men vi kollade även på lite streamat south park, vilket var jävligt roligt! Gick på stan på dagen också och köpte alkohol och träffade sara. Sen på lördagen så var det partej time, förfest med sofia, krille och stefan hos mig, det var nice, och sen drog vi till festen på högåsen. Gick lite fel och så men till slut kom vi fram. Blev inte så långvarigt där, var okej men inte mer! jag blev typ nykter när jag kom dit fastän jag var skitfull när jag gick hemifrån. Fattar inte. Skulle inte druckit det där glaset med vatten haha! Väl där så träffade vi sara, linn, patrik, erik, axel, josse hanna och massa fler som jag kan och inte kan namnen på! Sen gick jag och sara hem till mig och åt en macka och sen sov. Det var skönt! vaknade sent på söndagen och hade en chill-dag. Hyrde film och käkade onyttiga saker och drack läsk. Fan va nyttig helg föresten, chips och läsk fredag, chips och sprit lördag, chips och läsk söndag. Jaja vi hyrde film som var lite konstig men snygg. Ja hon är snygg hon nina men nu kommer jag för alltid att se henne som en finne. Janne loffe karlsson som iranier var kanske inte så trovärdigt men ändå lite.
Sen igår måndags så vaknade jag och sara hos mig och efter ett tag så kom min mamma hem och sara åkte hem, och jag och mor åkte till barkarby, gick på ikea och på outleten och käkade hamburgare. Hittade 2 cd skivor och ett par nice skor! Kap. Måste ha mer kläder! Sen så åkte vi till uppsala och bytte bil och jag hoppade av på stationen och väntade på sara. Där satt mysiga killen som var lika skön som vanligt. Han snackade om jeanelle parfymer eller var det var. rakvatten för män, finns bara i stockholm, sergelsgatan osv osv, skön. Sen gick jag och mötte sara och vi åkte till hennes farmor och farfar och käkade plättar. Jag fick i mig fem, sara två. Mes? Haha. Det var gott iaf och dom är trevliga. Sara blev lite bortskämd också! Sen åkte vi buss två stationer hem till saras pappa där vi skulle kolla på film men vi vart så jäkla trötta så vi somnade typ vid tio haha. Vi är jävligt bra på att sova vi två. Det var en mysig natt, drömde nåt konstigt men jag kommer inte ihåg vad det var exakt. Världens mysigaste att sova med i alla fall. Ja sen så vaknade vi av att dom höll på att göra om i köket och vi ville inte sitta mitt i den smeten och äta frukost så vi åkte till saras farmor och farfar igen och där hade farmor gjort i ordning frukost åt oss! Det var gott gott! Sen blev vi trötta och vilade lite i deras säng haha. Sara gjorde i ordning sig och klagade på att hon tyckte hennes hår såg fult ut eller vad det var.. haha.. knappast. Jag har fan en downperiod i mitt liv just nu. I look like hell! Speciellt håret där bak. Sen drog vi i alla fall ner på staden och fikade och sen åkte vi samma tåg fast sara fortsatte till stockholm medan jag hoppade av i knivsta. sen kom jag hem och inget mer är värt att nämna. Skottade lite snö...

kommer bilder här sen



Lyssnar på det är så jag säger det.. Fint!

För du är det finaste jag vet!
När allt annat här känns falskt och fel.

men mot gummi, glas och metall..

Rensar lite mejl... Som en riktig gammal.. Mejlrensare från 60 talet. Bortsett från det faktum att det ej cirkulerade några mejl på internet på den tiden. Eftersom internet inte var uppfunnet. Inte PC:n heller för den delen. Det är mitt ansvar som huvudansvarig för ansvar att ansvara för att erat ansvar inte rinner ut i sanden. Hör ni det, kids.
Nu ska vi seee.. vad vi kan hitta för roligt
Ett gammalt klassiskt viagra mejl.. Varför betala orimliga priser? Bra fråga! Det är ju bara hård det handlar om. Birdie ska ha ett birdie 17... nej tack... Även fast första gången där var riktigt rolig. Andra gången var det vinter och man ville inte gå ut. Det sög. Öhm... mmm.. Johan och Stefan åkte nyss, vi tittade på lite southpark och sen donnie darko och på lite roliga youtube filmer. Det var nice. Känner mig grymt onyttig som käkat massa skit också.. Och imorgon får kroppen en liten överraskning i form av en stor mängd alkohol. Tror jag, om jag är på humör.

Jaja, lyssnat lite på young folks idag. En del låtar skulle må bättre utan sin refräng på nåt sätt. I den här låten så tycker jag att refrängen förstör lite av stämningen som är i verserna.
http://www.youtube.com/watch?v=48hcp-zDpg4
Sen sjunger inte tjejen så himla bra heller. Men det är en fin låt ändå.
och stämningen ja den är greeeeeeeeeeaaat

If I told you things I did before
told you how I used to be
Would you go along with someone like me?
If you knew story word for word
had all of my history
Would you go along with someone like me?

Det där är helt klart det bästa i låten


hungrig?

Börjar titta på videon till 747 nu också. Det är en av världens bästa låtar! Den finaste delen måste nog vara:

Silence..
why won't you listen?
maybe it's just me.
but sometimes it's impossible to breath
A violent whisper
maybe this time it won't heal
maybe this time it will bleed untill I'm free...

Jämfört med den svenska versionen av sista versen:

Lyssnar..
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler Du svagt
och viskar till Mig Du
är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...

Svenska är bättre.. Men engelska är hur fin som helst ändå.



Imorgon är det fest

Nu har alla lov. Jag med? Det vet man aldrig..

Nu väntar jag på stefan och johan, kolla film ikväll! woho!

Imorgon är det party! WOHO!


jagharminsann en söt flickvän

hjärtdagen

..Är det idag! Den ska jag spendera med min alldeles egna älskling Sara. Ska åka in med 13.35 tåget och sen åka hem till henne och ta det lugnt lite och sen ska vi äta på nån restaurang, och sen eventuellt gå på bio!

alla

tattoo's and Lp's

Hell yeah. Idag blev tatueringen klar! eller ja vi får se när den har läkt och så om det måste göras nåt mer men.. Det ser bra ut i alla fall! Tog ett kort nu men jag har plasten och massa smuts kvar. Tog bort plasten så länge!
tatuering
Sådär ja. Ser lite skumt ut nu eftersom dom partier som han inte fyllt i är i den "läkta" färgen medan det han fyllde i är kolsvart. Vilket det inte kommer vara i slutändan! Fan va drygt att vänta på läkandet men ja det får man väl leva med. Jag är i alla fall inne på att skriva nånting under grabbarna.. Antingen The Beatles.. eller nåt annat. Ganska kort! Så att det kan centreras liksom. Det jag är besviken över är väl att paul inte tittar åt sidan längre utan att han tittar lite snett utåt.. Men men!


Vaknade föresten hos Sara imorse, käkade frukost och åkte ner på stan. Hon kom när jag legat kanske 45 minuter eller nåt där och tog ett kort på när jag blev tatuerad till en skoluppgift. Sen så gick vi och åt en korv, det var gott! Sen skiljdes vi åt och jag gick och kollade lite på stan i nån timma. Köpte en massa vinylskivor, skitroligt. Kunde inte sluta! 500 spänn rök på vinyler

pepper
Köpte en ny Pepper, med klipparket included plus att den är lite snyggare än min gamla!

clipboard
Klipparket!


bea
The early beatles, capitol skivorna som släpptes i USA. Ser helt ny ut.

flowers
Kolla sköna vitbalansen här. Flowers in the dirt med macca! grym skiva


mind games
mind games med John! kanonplatta


beales iv
Beatles VI! Också såndär grym kvalle


pastmasters
Beatles Past Masters.. Kvallen sådär, men så kostade den typ inget heller!


Japp det var det det! Imorgon är det alla hjärtans dag och den ska jag spendera med älsklingen!

And I know

Just how you feel
and I know now
what I have done
And I know
and I'm guilty yes I am
But I never could read your mind


Imorgon ska jag provjobba igen på teknikmagasinet! Det gick rätt bra senast och jag hoppas det går bra imorgon också. Jävligt roligt ska det bli i alla fall! Dom som jobbar där är kanon, och jobbet är riktigt roligt. Känner mig lite säkrare nu såklart än vad jag gjorde i torsdags. Kul att göra nåt, träffa människor och så i alla fall! Den här helgen gick snabbt som vanligt, som allting gör nu för tiden, åsa skrev nyss på msn att jag inte skulle missa i en annan del av köping (oj kanske gör det nu?) och fan sara, var det inte nyss du ville kolla på stilpoliserna istället för det? Var det liksom 7 jävla dagar sen?... Läskigt. I alla fall så i fredags efter jag jobbat färdigt så var jag sådär skönt trött, ringde till sara som satt på tjejmiddag på little italy, gick dit och träffade alla dom tjejerna, käkade lite pizza som sara tog åt mig, och drack lite cola. Sara var föresten skitsöt när jag kom dit. baby!  Sen så gick jag, sara, hanna och josse till storken, träffade linn, och gick upp och satte oss. Nu loggade hon in! Där var axel och patrik och erik och hela gänget. Satt där ett tag, och sen gick vi på spelning på grand, stgk, dom var sköna! Efter det så var dom flesta av oss partysugna men det blev aldrig riktigt till att vi hittade nåt att dricka eller så så vi hamnade på ett ställe på stora torget, glömmer alltid bort namnet, där vi satt ett tag och drack lite öl och nån cider och så innan jag och sara åkte hem till sara och sov! Sen på lördagen så slappade vi lite, gick och handlade, gjorde pastakuddar som är saras nya favvorätt efter att hon ätit den hemma hos mig tusentals gånger, det var mycket gott, och sen så åkte vi hem till mig, köpte godis och chips och ostbågar (alltid lika nyttiga) och käkade det och kollade på melodifestivalen och sen xmen. Melodifestivalen sög som vanligt! Sen idag söndag så vaknade vi efter att ha slöat oss i sängen ett tag och käkade frukost, slöade lite mer, sen kom min faster marianne och åsa och uffe, då fikade vi lite och sen var det dags för sara att åka hem. Cyklade med henne ner till stationen, och sa hej då till henne, lika tråkigt som vanligt att skiljas från den finingen. När jag kom hem hade åsa och uffe åkt, då blev jag lite ledsen för jag ville hänga lite med syrran! Får bli en annan dag. Saknar mina systrar... Iaf så åt vi lite mat efter det och pratade om allt möjligt med marianne. Norrland och sånt där. Nu så sitter jag på msn och marianne har åkt. Men om inte allt för länge så ses vi igen när jag kommer upp till N-land. Det ska bli roligt, även om jag kommer ha den obligatoriska norrlandsångesten såklart. Blev lite ledsen nu när marianne pratade om farmor, att hon börjar bli sämre och så.. att hon inte minns allting längre, och glömmer bort saker.. Det är sorgligt.
Nu saknar jag Sara skitmycket.

Börjar bli lite tomt utan krille också

Bake the cake and eat it to!

I know

what's coming down
I can feel where it's coming from
and I know, It's getting better all the time
as we share in each others mind
today, I love you more then yesterday
right now, I love you more right now
ooooh
No more crying



Idag är det torsdag faktiskt! Tiden har gått jäkligt fort. Imorgon ska jag provjobba på Teknikmagasinet, det ska bli roligt! Håller på att träna på katalogen nu, läsa in den lite för att se vad dom säljer! Jag ser fram emot det! Sen läser jag lite playboy intervju med John, och funderar på att börja recensera Mind Games skivan. Den är grym.


pluggis
Sara pluggade igår och iförrgår! Duktigt. Hoppas det gick bra

söt
söt-pose Imorse innan hon skulle dra


Nej nu ska jag kolla klart lite på prison break!

två noll för äjyptän!

wooohoo!

Idag har jag varit på vinterpromenad i snön med Sara, fint väder idag. VI har myst en hel del också, och Sara har pluggat en massa! Jag har inte suttit vid datorn på tusen år känns det som! nu har sara pluggat klart tydligen!

walk
walk the walk!

sötoa
söt i sol

yeah!
making the big jump

ballt
det här var härligt

snyggt
tyckte sara med!


jahapp!

when I wahahahaaas

just a little baby boy!


Idag har jag tagit det jäävligt lugnt. Vaknade hos Sara, tog mig hem på morgonen, åkte först till skolan där jag lämnade nycklar och sånt där, hälsade på david i köket.

jag är så jävla sugen på mackor nu men vi har ingen mjölk. Då är det inte värt det. Oj jävlar klockan var ju nyss tolv! ska nog laga lite mat. Makaroner och köttbullar såklart.

Vad händer ikväll? jag har ingen aning. Men i helgen är jag riktigt partysugen! imorgon fyller min far år.

Listen to what the man said

Anytime, anyday, you can hear the people say;
that love is blind
Well, I don't know but I say love is kind!


Tänkte skriva en recension men jag har inte orkat göra det ikväll. Skulle va Sometime in new york city av john för beatlessweden.com. Men jag gör kanske det imorgon istället!


Jag har hängt ganska mycket på centralen i uppsala på senaste tiden. Eller ja jag har åkt till uppsala en hel del. Och vilka sköna lirare det finns där. Det är fyra stycken som utmärker sig speciellt mycket. Jag vet inte om stationen är nån slags mekka för sköningar, men det är väl tjusningen i att se alla människor och kolla när tåget går.. vad vet jag, jag är bara en simpel människa. Men jag måste lista dessa fyra utmärkande människor! Tror att jag och krille hittade på alla namnen åt dom i gymnasiet.

Paranoida Luffaren
En uteliggare som hängde mer på stationen förr i tiden när jag gick i skolan, eller så är han där lika mycket nu bara att jag inte åker till stan vid dom tiderna längre. Men ibland ser man honom. Senaste gången jag såg honom så hade han ett par hörlurar(!) på sig, jag undrar om han inte har vunnit på lotto.. eller om han bara hade dom för att värma öronen. Han fick sitt namn eftersom han kollar sig runt hela tiden som att nån ska komma bakifrån eller från sidan. Han ser helt enkelt paranoid ut! Han brukar självklart köra den klassiska hobo-stilen och knäcka första starkölen strax innan åtta på morgonen.

Down syndrom snubben
Inte riktigt säker på vad vi kallar honom, men han är, tror jag, en luffare som har down syndrom. Eller så bor han någonstans och bara gillar att gå och leta ölburkar på stationen, och gärna dricka upp den sista slutten om det finns någon. Känd för att ha gjort något mot Jossan nån gång, kommer inte ihåg om det var att han puttade till henne eller skrek till henne. Såg honom häromdagen med en ölburk  i högsta hugg!

Skidmössan/ han med skidglasögon
Upptäckte honom någon gång i gymnasiet, då han utmärkte sig genom att ha skidglasögon på skallen mitt i sommaren. You never know! Sen dess så ser jag honom dom flesta gånger jag är på stationen, han brukar stå och kolla på skärmen med avgångar/inkommande tåg och det ser ut som att han ska med något tåg, men han går bara ut en stund för att sedan komma tillbaks och kika lite mer. Jag berättade för krille nån gång under gymnasiet att jag tror att hans fru lämnade honom för ett x antal år sen när dom skulle åka upp till fjällen på en skidresa. Han stog där och väntade på henne på stationen i flera timmar tills han insåg att hon inte skulle komma. Sen dess så väntar han på att hon ska dyka upp. Väldigt sorgligt... Men jag vet ju förstås inte om det är sant! Han brukar ha en sån där ingemar stenmark mössa tror jag. Eller ja spetsig är den i alla fall, och grön jacka och nån väska.

Mysiga killen
Här har vi det största mysteriet av dom alla. Han kom för inte så längesen till stationen, första gången jag såg honom var nog med krille, då stog han med en coca cola flaska och kramade den och såg allmänt glad och mysig ut. Han ser alltid glad ut, och för någon vecka sen så gick han runt på stationen och sa: mm! flera gången så att en tant hoppade till för att hon blev så rädd. Sen så ställde han sig och speglade sig i ett fönster, samtidigt som han pratade med sig själv och fixade till frillan. Tydligen så hade han när krille sett honom låtsats att hans hand var en gubbe som tog honom i stjärten och samtidigt hade han sagt nåt ord flera gånger. Kommer inte ihåg ordet nu bara för det! Sen så brukar han alltid ha en orange fleecetröja, MEN!! nu har han bytt kläder. En blå fleecetröja är det nu. Men sin gula Netto påse har han självklart kvar. Men det som oroar mig mest är att han dom senaste två dagarna inte sett sådär glad och mysig ut. Undrar vad som har hänt? Han ser allvarlig ut nu. Han ser alltid ihopkurad ut, och väldigt smal. Jag undrar verkligen vem han är.. vart han kommer ifrån

Ja där har ni fyra riktigt sköna orginal. Kanske är en bra bild av Sveriges psykvård, vad vet jag. Eller inte bara den kanske.

Nu är jag alltså arbetslös! Känns fan bra för tillfället. Jag stog verkligen inte ut med det där jobbet där i slutet. Fan nu har jag haft varenda skitjobb känns det som, nu vill jag ha nåt bra! Men då måste man söka och det ska jag göra, och har gjort lite. Men det är drygt. Sen är det körkort också som ska införskaffas. Oj jävlar vilken sur blick jag fick av Casper nu, han har väl velat mig nånting i en timma nu men jag har råkat ignorera mig. Lilla gubben. Nu gav han upp och la sig ner för att sova. Det dåliga samvetet kommer krypandes! Haha.

Igår åkte jag till baben, kom hem till henne och somnade rätt fort. Först åt vi mat då, det var mycket god köttfärsås! Jag fick som vanligt äta upp lite från hennes tallrik, eftersom hon inte orkade! Gud vad tjejer är små i maten alltså. Mja inte alla då. Men små tjejer som henne. Dom flesta.. kanske.. Äh men jag klagar inte i alla fall för då får jag mer mat! Ibland är det nästan pinsamt hur mycket mat jag kan äta. När vi vaknade idag runt 10 tiden så gick vi upp och åt frukost men då började jag må skit så jag gick och la mig igen. Sara kom med den bra idén att jag kunde stanna och sova medan hon åkte till skolan eftersom hon bara hade en timma lektion! Det var bara att tacka och ta emot, och jag sov väääldigt skönt och drömde jävligt konstigt, bl.a att hon kom hem, det var skumt. Men till slut kom hon hem och då hade hon köpt massa godis! Woho! men först skulle jag äta, och hon lagade mat åt mig, pommesfrites med en chorizo til! Det var skitgott! jag har ju världens bästa flickvän! Och sen åt vi godis och kollade på Sopie Scholl, om en tjej som var med i nån förening som spred antinazistisk propaganda (fel ord kanske) i tyskland under andra världskriget. Den var  bra! Men man blir alltid lika arg på dessa jävla nazister! fast jag anade en god sida hos han som förhörde henne. Spoiler varning nu till er som inte sett!!!------ Giljotinen blev ödet för henne och hennes bror och dom andra som hjälpte henne. Fy fan alltså! Hugga av huvudet sådär bara. Kul att ta hand om den huvudlösa kroppen sen, och sen huvudet.. yäck! Sen så gjorde vi lite annat efter filmen och till slut åkte vi ner på stan, träffade linn, och sen åkte jag hem och städade. Sen kom jag hem sent.. typ 22.40! Kanske senare till och med. Och nu ska jag sova. Godnatt!

avslutar med dagens sköningar:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,989338,00.html
En tant som tagit hem elva svanar till sin lägenhet i stockholm och tagit hand om dom! Haha bäst!

haha
Här åker dom tillbaks. Jag tror dom hade mått bättre av att stanna där!


http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,989387,00.html
Haha bra försök hörru! Det jag gillar är hennes min på bilden
haha2
jaja, jag försökte iaf!