Just for today

Nu ska jag skriva ett lite längre inlägg och berätta om helgen hittills. I fredags så vaknade jag upp hos Sara, åkte och jobbade och sen efter jobbet så snackade vi om att vi skulle göra nåt men det blev aldrig så trodde vi så jag satte mig på bussen hem till henne men då ringde hon och så åkte jag direkt tillbaks till stan med henne när jag kom fram. Då gick vi till Panini och käkade. Dom har riktigt god mat där och väldigt bra service faktiskt. Trevliga! Härlig miljö där också. Efter det så pratade vi lite med patrik erik och axel men sen åkte vi hem till Sara och sov, vi var riktigt trötta då! Sen på lördagsmorgonen så åkte jag till jobbet medan sara fortsatte att sova. Seg jävla dag på jobbet. Så jävla seg så jag höll på att dö av seghet. Krille köpte iaf på systemet då och sen efter jobbet så drog vi och kollade på AIK matchen på olearys med putte.. Vilken jävla skitmatch. Nej det räcker fan inte till. Helt fel taktik av AIK. Men ja plattmatcher kommer väl då och då.. Drack iaf två öl när vi satt där och jag blev fan påverkad.

Sen blev det knäppt. Pissade 2 ggr på tåget och sen när jag kom hem kanske 5 gånger till. Det var läskigt. I alla fall så hann jag inte vara hemma så länge förrens vi åkte till Niklas jag och krille. väl där var putte dennis och niklas, dennis tjej och två till. Vi drack lite öl och spelade Wii! Det var ganska roligt men ja fan.. ska väl ändå vara en handkontroll va.. fast helst Mus och piltangenter. Där var vi några timmar och sen så drog vi hem med första nattbussen. Testade GPSen på bussen och den funkade kanon. Ballt! Sen var det bara hem och sova.
image529
Träffade lite gammalt folk på tåget in

image530
satt på golvet

image531
dennis skröt med sin mobil

image532

image533
ser ganska löjligt ut när man spelar wii

image534
degar


Ja sen idag så jobbade jag också från tolv till sexton. Gick lite snabbare den här gången men jag började må skit i en sekund typ. Blev så jävla yr! Sen så kom krille igen när jag slutade och så gick vi till bryggan där tobbe och johan satt.. Eller ja jag kom senare så krille var där också.
image535
Tobbe på bryggan

image536
Fish on the sand! lite folköl såklart..

Sen åkte vi alla till knivsta, köpte lite groggvirke och nu så sitter jag här hemma själv. DOm andra drog till krille. Kanske inte orkar träffa dom sen, vi får se. Så jävla trött nu. Kanske märks på sättet jag skriver. Sämst.

image537
vackert va

image538
Ser ni, löven på träden har börjat komma på riktigt. Men som ni också ser så börjar vädret bli skit, lagom till valborg.


Just for today - George Harrison

Just for today
I could try to live through this day only
Not deal with all life's problems
Just for today

If just for one night
I could feel not sad and lonely
Not be my own life's problem
Just for one night

If just for today
I could try to live through this day only
Not deal with all life's problems
Just for today


Just for today

Lite pics från mobilen

image523

image524
haha fejk

image525

image527
image528

and Diamonds are forever

Hej efter en kväll. Nu är jag lite tröttfull. Inte alls mycket full men sådär skönt trött så att när jag lägger mig så kommer jag somna på en sekund. Och imorgon ska jag upp igen minsann. 12-16. Det är inte mycket det faktiskt.

Fan va jag önskar att Sara var här nu. Måste nog flytta ihop med henne. Det vore ju fantastiskt roligt, skönt, och underbart.  Ett ställe att kalla vårt hem. Att veta att man kommer hem till oss, och att kunna lägga sig i våran säng.
Jag hoppas att det kan komma en sån tid.

Nu ska jag sova gott folk.

Det är läskigt snart min födelsedag faktiskt. Och sommar och allting.

Ja just det älskling! Imorgon får du höra av dig om du åker till stan. Jag gör väl det ändå antar jag men.. äsch!



Nokia n95 är fett...

Här har vi

image522
En söt sak. Igår käkade vi på restaurang, panini, det är fan jäkligt gott där, och lika mysigt med min babe som vanligt. Nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag typ dra.

22 april 2007

Idag är det söndag!

Helgen har sett ut såhär:

I fredags så åkte jag hem till sara efter jobbet och åt en massa tacos, det var gott och jag var väldigt sugen på det. Jag åt en massa! Efter det så åkte vi med buss till Mathilda i sunnersta där det var lite fest. Eller mer get together! Vi satt där och var ute och drack lite och så men jag drack typ tusen liter vatten innan vi åkte hem så det jag drack kände jag faktiskt inte av alls dan efter! Men det var fortfarande jävligt drygt att gå upp tidigt medan sara låg kvar.. Pussade en massa på henne och ville inte alls gå upp.. brr fick känslan i kroppen av att inte vilja gå upp men veta att man måste nu.. bara för att jag är trött! Men imorgon är jag ledig.. aaaaaaa!

I alla fall! Efter en rätt så pissig dag på jobbet så mötte jag Sara på stan. Vi gick till donken och satt där ett tag och sara velade i ungefär en timma om hon skulle åka till sala eller vara med mig! ungefär såhär var det: Sala...Nej jens...Nej, sala....Jens....Sala eller jens.... Sala...Ja Sala.........eller.....jens! haha. Det vart jag glad över i alla fall, och vi gick och hyrde film och åkte sen hem till mig. Efter ett tag kom krille och sofia och vi hängde lite med dom och kollade a clockwork orange. Dålig tyckte Sara, men jag gillar den. Sen somnade vi till slut i alla fall när filmen tagit slut och s och k gått hem! Imorse när vi vaknade så tittade vi på den andra av dom tre filmerna vi hyrde. Dom älskade på pont neuf. Nån fransk film. Den var.. ja jag vette fan.. Konstig. Det var typ vacker, men inte så bra.. Den var nästan för verklig, så den blev tråkig haha. Mja säger jag ändå! Svårbedömd film. Sen så efter filmen så åt vi pizza, hemmagjord, och sara åt lika mycket som mig. Chockerade såg jag och pappa på hur hon tog en tredje bit!! Haha. Sen så ett tag efter maten så åkte Sara hem och jag började att storstäda mitt rum. Har sorterat papper i en mapp med massa fickor. Så jag har koll på allt viktigt, avtal, kvitton och sånt! Skönt! Fram tills idag då så har jag bara lagt papper lite här och var och tänkt varje gång "okej nu kommer jag ihåg att jag lägger det här" och sen när man ska ha det så har man ingen aning om vart det är någonstans. I alla fall så blev rummet riktigt fint städat och nu känner jag mig inte längre stressad över alla dammtussar som är överallt och allt skit som låg på alla ställen förutom i papperskorgen!


Jag kanske ska byta rum förresten! Eller ja det är mamma och pappa som vill det och då kommer inte min säng få plats längre, och inte min nya bokhylla och inte mitt datorbord och min byrå ska ut och tv bänken har jag i mina planer (om jag skulle byta) inte plats för längre. Hehe! Så om dom vill att jag ska flytta får dom punga ut med lite nya furnitures!! Jag har ritat en karta över mitt nya rum som det ska se ut i såna fall


image521



där, vete fan om det syns. För mig är det bara en liten bildruta! Men i alla fall så finns det lite saker som kan ändras. Det där är bara ett förslag! får massa idéer hela tiden. Ny dator, ny teve behövs definitivt! och möjligen ett högtalarsystem till datorn.

Nu är casper mr pain in the ass och ska åka på lite kattstryk! Sen ska jag nog sova. Imorgon ska jag och Sötis kolla på den sista filmen vi hyrde.

Fredag Friday Freitag

Idag har jag jobbat från klockan elva till halv åtta! alltid skönare att börja sent... eller sluta tidigare då. Men dagarna känns inte så långa när man börjar sent. Idag sålde vi för ganska bra med pengar. Känns som att jag glömde allt på dagsrapporten men jag vet inte om jag gjorde det. Kanske! haha. Skitsamma. Får väl se imorgon om dom klagat. Ja just det, jag ska jobba imorgon fast jag är ledig egentligen. Det är för att jag var sjuk förra lördagen så jag tar igen det nu. Det funkar väl.. Inte så lång dag i alla fall. Till halv fem har vi öppet typ. Klar vid fem eller nåt. Nu sitter jag i alla fall hemma hos Sara och väntar på att hon ska göra sig i ordning men jag vet inte riktigt vad hon sysslar med nu faktiskt. Kanske gick in på toaletten och sminkade sig istället eller nåt. Vi ska iaf på fest hos mathilda! Ska väl inte köra alltför hårt men vi får se hur jag mår imorgon. Blir extremt mycket vatten ikväll i alla fall. Planerar att inte bli bakis ett endaste dugg imorgon genom att dricka sjukt mycket vatten!

Tralala. Sen imorgon så kanske det blir parta lite hårdare. Vi får se. Hitta på nåt med krille då kanske!!!!!

Fan nu längtar jag så sjukt mycket efter min telefon... Nokia N95!!! Kommer på onsdag typ! Och då är det ju löning också tihi! Räknar väl med en elva tusen iaf!!! Kanske. Vågar inte säga nåt haha. Jag räknar med 10 då så kanske jag inte blir så besviken! Fan man måste sälja en hel del för att komma över garantilönen alltså. Har jag märkt! En kollega trodde jag skulle nästan precis ta garantilönen så jag fick lite provision. Och då anställdes jag ju faktiskt den sjunde! Så det är ju bra tror jag. Vilken amatör jag var i början alltså! Nästa lön, eller ja april lönen kommer krossa denna. Kanske.

Här kommer den, den som snart är MIN!:

image519
yeeeaaaaaaaaaaaah!!

Samtidigt som det så ska jag reklamera min telefon jag har nu, fast jag vet inte om det lyckas pga alla skador men va fan.. Skadorna har ju uppkommit genom att jag blivit arg på den för att kameran inte funkat så va fan.. Hej och hå! Eller så blir det reparation igen och då får Sara den. Eller ja om jag skulle få en ny på garanti så får väl sara ha den också så länge innan jag säljer den kanske:) Hihi. Fast som sagt så tror jag inte det lyckas. Nu sitter jag iaf och väntar på sötsara! Det finns ingen som är så värd att vänta på som henne...

Hon är föresten so got damn hot!! damn girl!




I'm on it

kör lite felsökning nu på varför mitt internet inte fungerar. Det är iaf inte fel på grafikkortet. Och inte fel på 1 av tre kablar. Ska testa den tredje snart, funkar inte det så då vet jag ju att det är den andra! Woho.

Sen ska jag gå med soporna och så.

Idag skickade Sara ett fint sms, det blev jag väldigt glad över! Hon är så söt. Speciellt imorse när hon sov och jag gick upp.. Det är nåt speciellt med en sovandes och trött sara.


Jag kanske inte får nån ball N95:a! Men jag hoppas det. Det lsöer dig nog.


Nu ska jag fortsätta felsöka här va.

sjuk, eller nåt

Igår på jobbet så mådde jag riktigt jävla dåligt. Det blev värre och värre för varje sekund som gick! Så idag är jag hemma. Vilket suger för det får jag inte ett öre för. Mina föräldrar tror säkert inte på att jag är sjuk, brukar vara så. Ja det suger iaf att va hemma, hade hellre jobbat. MAn förlorar en massa stålar! Men i alla fall så löser det sig säkert. Sara kommer hit snart, det ska bli skönt. Hoppas jag hinner städa innan det.

Jag tror föresten att jag har näringsbrist.

You want to save humanity but there's people that you just can't stand

Nu ska jag alldeles strax åka till jobbet med nytt kassasystem och hela fadderullan... Phu.. Känns inte så roligt faktiskt! Men det kommer nog gå bra. Åker med skjortan på så jag har mycket tid på mig att lära mig allt.

I påskhelgen har jag varit med sara, åkt på kryssning med henne, och sett aik förlora premiären i allsvenskan! Det sista var ju inte allt för roligt kanske..

Nej nu hinner jag inte skriva mer!


grattis carro föresten!


hej hopp

anyway

Nu ska jag åka på kryssning! Det ska bli roligt!

värt att nämna: jag och sara såg 300 på bio häromdagen... fy fan va helvetespissjävlaball!! Den klår till och med sin city. Se den se den se den!
coola citat:

BUT TAKE FROM THEM EVERYTHING!!!

THIS IS WHERE WE FIGHT!
THIS IS WHERE THEY DIE!

eat your breakfast (typ)
because TONIGHT, WE DINE IN HELL!!!


Madness?
THIS IS SPARTA!!!


baaaaallt!!!
måste fan se igen. Jag vill vara en spartan!

krille du hade ju fel den var ju fetball och bäst

Prali

Av dom där bokstäverna kan man bilda en månad! månadens månad! Sitter och kollar på desperate housewives som sara fått mig att börja kolla på. Men också så laddar jag ner prison break! Sara glömde sin hårspray här.. Aj aj! Iofs snart slut.. Imorgn ska vi på 300! Den blir nog jävligt ball. Spegeln och allt! Onsdag imorgon betyder halv nio fast eftersom vi sa förra leven att vi skulle komma en halvtimma tidigare så blir det 7.35 imorgn bitti! Fy fan.. Men vaddå..
Nu tog programmet slut! Det var dramatiskt faktiskt!

Nej nu ska jag kolla på teve och sen Sova. Jag längtar tills jag får träffa sara imorgon och tills bion och sen till helgen!

varför kliar det så jävla mycket på mina ben. Fan va irriterande