tchuett

Min födelsedag blev föresten ganska lyckad. Jag menar.. matchen på kvällen mot ryssland hade ju kunnat gå bättre om man säger så.. Men fram tills dess så var det perfa! Hade en jättemysig dag med Sara hemma, började med att mamma och pappa kom in och sjöng för mig och gav mig The McCartney years DVD:n som jag velat ha länge, och sen fortsatte det med att jag fick massa fina presenter och kärlek från Sara. Sen lagade vi mat och grejer och hade det allmänt mysigt! Sen skulle hon och jobba och jag mötte upp med johan stefan och krille för att se på matchen. Köpte pizza från pizzaköket och sen behöver man väl inte prata mer om det...

Idag hade vi lite middag hemma med syrrorna och anette & jan åke och tobias. Fick lite dusch och deo och presentkort på weekday och solo. Perfa! Ska köpa lite kläder, vilket jag behöver.. sommarkläder, även om det inte ser ut att bli nån vidare sådan..

NU ska jag kolla fotboll och vänta på att sara kommer tillbaks!

Heute es ist meine geburtstag!

Ja! Sehr gut.

21 år gammal är man nu, Paul McCartney är 66. Lite skillnad där! Fast ändå inte.. Tänk att man lever samtidigt som honom ändå, det är fan ballt. Om man tänker på hur gammal världen är så är det inte så stor skillnad mellan oss!

Födelsedagen har varit kanon so far, bara att hoppas att det fortsätter! Speciellt i kväll..!

Heja Sverige!

haha

http://www.youtube.com/watch?v=Iz-GsnB2UvE

Ja jag kan inte länka.. Men haha!

Everything is clear in my heart

Eller inte!

I was dreaming of the past, and my heart was beating fast

I began to lose control,
I began to lose control
I didn't mean to hurt you
I'm sorry that I made you cry
Oh now..
I didn't want to hurt you
I'm just a jealous guy


En kär vän sa för några veckor sedan att John Lennons solokarriär minsann inte var något att hänga i granen. Ba! Jag kan knappt sitta stilla vid ett sådant uttalande, men det är svårt att argumentera mot något sådant, så jag sa helt enkelt att jag skulle bränna en best-of skiva till honom så att han får se. Jealous guy är med där, det är en satans fin låt.

Jealous guy
Instant karma
Meat City
I know
Mother
Working class hero
Steel and Glass
God
Oh Yoko!
Oh my love
(just like) starting over
Nobody told me
I'm stepping out
Watching the wheels

Så.. Det tyckte jag skulle räcka för att övertyga honom... eller?



Saris har tagit studenten!



GRATTIS!

more to come..

Det här är bara ett inlägg innan jag drar in till stan men..

Jag läste om att en isbjörn hade tagit sig till island på ett isflak. Miljöministern beslutade direkt att den skulle skjutas. Fy fan va sjukt det låter i mina öron. "Oj shitt jävlar ett DJUR!! SKJUT DEN!! SKJUT DEN!!" Fan människan ska inte leka gud. Människor har förlorat förmågan att kompensera helt alltså. Vad hade varit svårt med att söva ner björnen, som är utrotningshotad, och sen föra tillbaks den.. ??

Lika sjukt som dom uppe i norrland som vill skjuta av hela vargstammen för att nåt enstaka får blir rivet. Tips! Bygg ett staket!

Nej vad är det här egentligen..  Isbjörnen blev bara inte skjuten, han drev på ett isflak i 30 mil först. Äntligen land!! Pang.

Pre-summer

Småkollar på TV.. sex and the city ljudlöst och nyss kom reklamen för silja line med barnen som dansar på båten.. jävlar alltså.. Barn kan verkligen inte dansa. Tjejerna där är väl ok, men nästa gång nån som läser det här ser den reklamen, notera killen till höger i bild, inte direkt saturday night fever över den killen. Döma barn är kul! På tal om sex och staden så är det en jävla serie alltså. Den är iofs ganska kul att kolla på men jag tycker så synd om pojkvännerna/männen till dom där tjejerna.. Minsta lilla grej och allt känns fel för dom. "Miranda, peter had his jeans backwards this morning, I cant date such a irresponsible man!!" Jaja.. Nog om det!

Imorgon blir sara mannen med den vita hatten! Fast kvinnan då. Det ska bli mycket roligt att få se min vackra älskling komma ut från tåget i sin gula klänning. Jag ska verkligen fokusera på henne imorgon och försöka inte tänka på att jag är avundsjuk haha. Förra året så passerade studenten omärkbart så det blir första gången jag blir involverad igen sen min egna. Studenten, det är så sjukt alltså. Så kommer det aldrig vara igen. Sjukt sorgligt. Och skönt på nåt sätt.. 

Det värsta med att bli äldre är att man tycker att det är skönt.

Nej nu ska jag äta något. Jag har numera ingen matlust om kvällarna, mår illa också.. det gäller iofs också för morgnarna, då jag får klämma i min frukost. Vet inte om det är en period eller om jag är dödligt sjuk. Time will tell!


Just det, det som det här skulle handla om.. Alla drar på festivaler, jag ska inte på en enda.. Kanske utomlands med johan stefan och krille men då måste allt klaffa.. Jag vill dra på festival! Fan då. Jag vill vara ledig hela sommaren och ha tons of cash! Allright!?