Vårångest?

Jag borde sova nu, men jag är inte så trött! Och när jag la mig i sängen råkade jag sätta på mannen i den vita hatten och så började jag tänka på studenten och allt sånt där.  Ångest! Imorgon börjar praktiken.. och den kommer att fortsätta tills vecka 18, ja tills våren är kommen. Och då ska man tillbaks till skolan för slutspurten. Wow. Jag måste verkligen skaffa körkort snart, jag vet inte hur jag ska hinna men på de här 7 veckorna ska jag i alla fall göra framsteg! Jag lovade pålen att komma tillbaks med ett körkort i handen, och jag ska faktiskt försöka. I 10 veckor frammåt kommer jag inte att träffa ellinor lika mycket, det kommer nog kännas, men man får se det positivt - ju längre man är ifrån varandra, desto roligare att synas sen! Men det kommer bli en hel del saknande..  ^

När jag står där på lennakatten in till stan, vad kommer jag tänka på då? Oj oj oj. Jag kommer verkligen att gråta, fy fan va jag kommer sakna min klass. Dagen efter studenten när jag vaknar upp är det första jag tänker på min klass, det kan jag lova. Samtidigt som det är skönt att ta studenten så är det väldigt jobbigt att lämna alla. En del kommer man inte träffa mycket efter studenten, en del kanske inte alls!

Och sen då? Ska jag till hultsfred? Jag vill verkligen se kent, blir ju inte bättre av att mannen i den vita hatten är så jävla bra.


efter allt, då börjar allt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback